2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András:Bohócot a repülõtérre!

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/4538"><img class="image thumbnail" src="/files/images/bohóc.thumbnail.jpg" border="0" alt="Bohóc a reptéren" title="Bohóc a reptéren" width="75" height="100" /></a></span><strong> </strong>No nem az utasokból akarnak bohócot csinálni a British Airways legújabb ötletének megvalósítói. Sõt, az ötlet sem a légitársaságé! Ennek ellenére lehetséges, hogy elõbb-utóbb megjelenik náluk egy bohóc. <p>

 bohóc a reptéren No nem az utasokból akarnak bohócot csinálni a British Airways legújabb ötletének megvalósítói. Sõt, az ötlet sem a légitársaságé! Ennek ellenére lehetséges, hogy elõbb-utóbb megjelenik náluk egy bohóc.

 bohóc a reptéren No nem az utasokból akarnak bohócot csinálni a British Airways legújabb ötletének megvalósítói. Sõt, az ötlet sem a légitársaságé! Ennek ellenére lehetséges, hogy elõbb-utóbb megjelenik náluk egy bohóc.

ba nemzetközi gyerektanács Nemzetközi Gyermektanácsot alapított a British Airways. A tizenkét tagú testület már meg is tartotta elsõ ülését. A 8-12 éves gyermekekbõl álló tanács tagjainak javaslatait a légitársaság széles körben alkalmazza majd. A gyerekek ötleteit nemcsak a gyermekeknek, de a felnõtteknek szánt fedélzeti szórakoztatóelektronikai berendezések fejlesztésénél, a fedélzeti menük kialakításában és az internetes szolgáltatások esetében is figyelembe veszik a légitársaság szakemberei. A Gyermektanács évente két alkalommal ülésezik, tagjainak megbízatása pedig 2 évre szól. Az elsõ komoly munka után a gyermekek persze koruknak megfelelõ módon is bepillantást nyerhettek a British Airways életébe. A légitársaság egyik kapitánya elkalauzolta az ifjú tanácsnokokat a repülõgép szimulátor központba, ahol a sikeres fel és leszállások után a gyerekek oklevelet vehettek át.

ba nemzetközi gyerektanács Telepítsenek interaktív webkamerát a pilótafülkébe, építsenek MP3 csatlakozót az LCD TV-be, a focimeccseket közvetítsék élõben, a gyermekeket pedig szórakoztassák bohócok a check-in alatt. Már a javaslatok jellege is mutatja, hogy elsõ ülésén a gyermekek és gyermekekkel utazó családok számára kialakított, SkyFlyers elnevezésû szolgáltatáscsomagot vette górcsõ alá a Gyermektanács. E terület fontosságát jól érzékelteti az a tény, hogy a British Airways gépein minden évben 1,6 millió gyermek és 300 000 csecsemõ utazik.

ba nemzetközi gyerektanács A gyermekek közül 40 000 szülõi kíséret nélkül, a légitársaság SkyFlyer Solo szolgáltatását igénybe véve indul útnak. A ?gyermeki témák" mellett a légitársaság szakemberei a felnõtteknek kialakított fedélzeti szórakoztatóelektronikai berendezésekkel valamint a fedélzeti menükkel kapcsolatban is kikérték a gyermekek véleményét. A gyermekek javaslatait és ötleteit a légitársaság marketing, PR, humán erõforrás, catering és szponzorációs területen dolgozó szakemberei értékelik ki, ezt követõen döntenek alkalmazásukról.

ba nemzetközi gyerektanács A légitársaság azzal a céllal alapította meg és indította útjára az iparág elsõ Gyermektanácsát, hogy szakemberei megtudhassák, milyen a repülés egy gyermek szemével, vagyis mit gondolnak róla azok, akik ma még gyermekként, de 15-20 év múlva már a jövõ felnõtt generációjának tagjaiként utaznak majd a gépeken. A tizenkét tagú Gyermektanácsba egy 250 szavas fogalmazással lehetett bekerülni. A szakemberek a legjobb fogalmazások beküldõi közül választották ki a tanács tagjait. Döntésük után a tanácsadó testülethez öt brit és egy-egy román, ugandai, hong-kong-i, görög, dél-afrikai, nairobi és mexikói gyermek csatlakozhatott.

anna ingham-grant, a british airways magyarországért, szlovákiáért és cseh köztársaságért felelõs kereskedelmi igazgatója ?Azok, akik ma még a gyermekeknek szóló szolgáltatásainkat használják, a jövõben talán üzleti osztályaink utasai lehetnek." – mondta Anna Ingham-Grant, a British Airways Magyarországért, Szlovákiáért és Cseh Köztársaságért felelõs kereskedelmi igazgatója. ?A gyermekek véleménye azért is fontos számunkra, mert õk még minden kötöttségtõl mentesen tudnak segíteni bennünket abban, hogy gyermekien egyszerû megoldásokat találjunk mûködésünk egyes kihívásaira." – tette hozzá az igazgató.

A British Airways a következõ Gyermektanács magalakításakor magyar gyermekek jelentkezését is várja. Az idõpontot a ba.com oldalon és a sajtóban jelentik majd be és a magyar gyermekek is egy 250 szavas fogalmazással jelentkezhetnek.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.