2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ringier plakátok az ARC kiállításon

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64522"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image21_11.preview.jpg" border="0" width="248" height="117" /></a></span>Hétvége óta látható az 56-osok terén a Ringier két óriásplakátja, amelyek a vállalat által idén is meghirdetett, kollégáknak és partnereknek szóló ARC-pályázatra készültek. Az egyik plakát az ötletessége mellett nemes célt is szolgál, bemutatja Kis Adrienn Bamako projektjét.

image21 11.previewHétvége óta látható az 56-osok terén a Ringier két óriásplakátja, amelyek a vállalat által idén is meghirdetett, kollégáknak és partnereknek szóló ARC-pályázatra készültek. Az egyik plakát az ötletessége mellett nemes célt is szolgál, bemutatja Kis Adrienn Bamako projektjét.

image21 11.previewHétvége óta látható az 56-osok terén a Ringier két óriásplakátja, amelyek a vállalat által idén is meghirdetett, kollégáknak és partnereknek szóló ARC-pályázatra készültek. Az egyik plakát az ötletessége mellett nemes célt is szolgál, bemutatja Kis Adrienn Bamako projektjét.

„…Jó kedvvel, bőséggel…", az ARC plakátpályázat idei kiírásában a Himnusz ezen sorát alapul véve engedhették a pályázók szabadon a fantáziájukat. A Ringier versenyén is erre a témára kerestek ötletes válaszokat kollégáktól és partnerektől.

A pályázat nyertese nemcsak saját plakátját láthatja viszont a 12. ARC kiállításon, hanem a Ringier felajánlásában, a cég lapjaiban és online felületein egy kampányt ajándékozhat az általa kiválasztott non profit szervezetnek 1,5 millió Ft értékben. A Ringier pályázatának nyertese Séra Tamás, a Blikk grafikusának „Itt a piros…" című plakátja lett.

image22 11.thumbnailA Ringier másik plakátja az idei ARC kiállításon egy különleges akcióra hívja fel a figyelmet. Kis Adrienn Blikk Nőknél dolgozó újságíró Bamako projektjéről Sándor Imre a Ringier alkalmazott grafikusa készített plakátot Kóti Kata fotós képével.

Kis Adrienn, a Blikk Nők munkatársa lesz az első kerekesszékes nő, aki elindul a Budapest-Bamako Rallyn. Önmagában már az elhatározás is tiszteletre méltó, ugyanakkor az akció másik eleme a jótékonyság szintén nagyon fontos. A verseny ugyanis karitatív célú, a versenyzők mindegyike adományokat visz a rászorulóknak a világ legszegényebb országaiba, Maliba és Mauritániába.

A Ringier kiemelten támogatja elhatározásában a kollégát, és kiadványaiban bemutatja és nyomon követi a versenyt, Adrienn útját valamint segített saját blogjának elindításában.

Adrienn felkészülése és majd a verseny is nyomon követhető blogján:  http://rockimento.blog.nepsport.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.