2022.augusztus.11. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rövidesen indul a Nokia Ovi Store, a vevő aktuális földrajzi helyetől függő tartalomkereskedés

4 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/23264"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/ovi_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="53" /></a></span>A Nokia bemutatta az Ovi Store-t: a világ első tartalmakat és alkalmazásokat árusító boltját, melynek segítségével a felhasználók személyre szabhatják tartalmaikat baráti kapcsolataik és földrajzi helyzetük szerint.</em><br />

ovi 0.thumbnailA Nokia bemutatta az Ovi Store-t: a világ első tartalmakat és alkalmazásokat árusító boltját, melynek segítségével a felhasználók személyre szabhatják tartalmaikat baráti kapcsolataik és földrajzi helyzetük szerint.

ovi 0.thumbnailA Nokia bemutatta az Ovi Store-t: a világ első tartalmakat és alkalmazásokat árusító boltját, melynek segítségével a felhasználók személyre szabhatják tartalmaikat baráti kapcsolataik és földrajzi helyzetük szerint.

 

  A Nokia emellett minden eddiginél egyszerűbbé tette, hogy e-mailezhessünk a telefonunkon a Nokia E75 és a Nokia E55 készülékek bevezetésével, melyek utat nyitnak a világ e-mail postafiókjai felé, és a Nokia eddigi legfejlettebb e-mail megoldásaival rendelkeznek.

Ezen felül, a vállalat bemutatta a Navigator készülékcsalád legújabb tagját, a Nokia 6710 Navigatort, továbbá a Nokia 6720 classicot, melyek azon a Nokia hagyományon alapulnak, hogy középkategóriás telefonok felsőkategóriás élményeket nyújtanak.

„Ezek a megoldások egyszerűvé teszik az embereknek, hogy megtalálják azokat a dolgokat, amelyek igazán fontosak nekik a magán- és a szakmai életükben, és prioritást állítsanak fel közöttük. Mindezt megtehetik az új alkalmazásokkal, a továbbfejlesztett mobiltelefonos navigációval és az egyetlen kattintással elérhető e-mail segítségével – mondta Olli-Pekka Kallasvuo, a Nokia elnök-vezérigazgatója. – Napjaink gazdasági környezetében, a technológia költségeit és hasznosságát mindenki sokkal tüzetesebben vizsgálja. A ma bejelentett készülékek és szolgáltatások azt a Nokia szemléletet tükrözik, hogy hatékony megoldásokat szállítsunk ésszerű áron, kompromisszumok vagy az alaposság feláldozása nélkül."

„Hiszünk abban, hogy határokon átívelő jelenlétünkkel és azzal a célunkkal, hogy a „Social Location" (társasági helyzet) kezdeményezéshez hasonló szolgáltatásokkal az internetet személyre szabjuk, jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy magasabbra tegyük a lécet a fejlesztések és a kibővített internetszolgáltatások területén, amiből mindenkinek haszna származik" – tette hozzá Kallasvuo.

Az Ovi Store, amely májusban nyitja meg kapuit, célzott tartalmat fog kínálni az embereknek baráti kapcsolataik és földrajzi helyzetük, vagyis az úgy nevezett „So-Lo" (Social Location: társasági helyzet) alapján.

Az Ovi Store a fejlesztőknek dinamikus és potenciálisan jövedelmező lehetőséget biztosít, hogy a Nokia globális fogyasztói bázisának új, hasznos és izgalmas alkalmazásokat kínáljanak. A tartalomszolgáltatók egyetlen csatornán, a Publish.Ovi.com-on keresztül juttathatják el munkáikat a boltba, amely február 16-tól nyitva áll a tartalmak fogadására.

A fejlesztők és fogyasztók nyílt ökoszisztémájának kiépítése központi szerepet játszik a Nokia azon elképzelésében, hogy az internetet egy személyre szabott élménnyé tegye. A Forum Nokia 3,5 milliós fejlesztői közösségével, akik több százezer alkalmazást hoznak létre, az Ovi Store várhatóan nyárra színültig lesz izgalmas, új tartalmakkal.

A Nokia E75 teljes számítógépes e-mailkezelési funkciókkal büszkélkedhet, hiszen kicsúsztatható QWERTY billentyűzete van, és a postafiók három egyszerű lépésben beállítható. Sőt, ez az első olyan készülék, amely a Nokia Üzenetkezeléssel (Nokia Messaging) felszerelve érkezik; egy olyan szolgáltatással, mely utat nyit a világ vezető fogyasztói e-mail szolgáltatásaihoz, mint a Yahoo, a Gmail és a Hotmail.

A vállalati postafiókok több mint 90 százalékának elérése szintén lehetséges a Mail for Exchange és az IBM Lotus Notes Traveler segítségével. A Nokia E55 készüléket, amely az üzenetküldést igazán kompakttá teszi, egy új kompakt QWERTY billentyűzettel szállítjuk, készenléti ideje közel egy hónap, valamint egyéb olyan funkciókkal is rendelkezik, melyeket az ember elvárhat egy csúcsminőségű okostelefontól.

A Nokia 6710 Navigator mindent biztosít, amit egy önálló GPS-készüléktől elvárhat az ember, és teszi ezt egy többfunkciós mobilkészülék minden előnyével. Az új Navigator valós idejű „vezess és sétálj" (Drive and Walk) navigációt, teljes regionális térképeket, valamint olyan hardverelemeket kínál, mint a navigációs billentyű, az érintőfelületes zoomolás és a nagy kijelző. Egy további újonnan érkező készülék a Nokia 6720 classic, mely kitűnő hangélményt kínál új aktív zajszűrővel és a felhasználó arcához illeszkedő formájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.