A jubileumi összművészeti fesztiválon a legnagyobb távközlési szolgáltató és ajánlati márkái telekommunikációs szolgáltatásokkal és ingyenes programokkal lesznek jelen.

 

A jubileumi összművészeti fesztiválon a legnagyobb távközlési szolgáltató és ajánlati márkái telekommunikációs szolgáltatásokkal és ingyenes programokkal lesznek jelen.

A T-Home szélessávú internetkapcsolat létesítésével járul hozzá a Virtuális Völgy működéséhez, ezen belül újdonságként  elkezdi működését a Völgy Web TV, amely rendszeresen jelentkezik majd Kapolcsról, a fesztivál egyik fő helyszínéről.

A fesztivál ideje alatt a T-Mobile az általa üzemeltetett Bringatárban ingyenes kerékpárkölcsönzéssel járul hozzá a Völgy tiszta levegőjének megőrzéséhez. Két helyszínen, Taliándörögdön és Monostorapátiban naponta 11.00 és 21.00 óra között letéti díj ellenében, ingyenesen kölcsönözhetők a T-Mobile kerékpárjai.

Kapolcson a régi iskola tornatermében a Telekom Digitális Híd ingyenes Netcaféja várja az internet iránt érdeklődőket, és azokat, akik a világhálón szeretnék megosztani a Völgyfesztiválon szerzett élményeiket. A netezők számára naponta többször is szerveznek internetes vetélkedőket.

A Netcaféban bemutatkozik a Magyar Telekom és a Szívlapát Alapítvány Mezőcsát kistérségben indított hároméves fenntartható fejlesztési programja, a Jövő/Menő is. A kistérség településein olyan kezdeményezések indultak, amelyek a szabadidő értelmes eltöltése mellett egyúttal maradandó értékeket is teremtenek helyben. A mezőcsáti Jövő/Menő projekt négy szakmai programja közül – ErőNyerő,  Digitális Híd Fest, helyi termék workshop, Médiasuli – a völgylátogatók az utóbbival ismerkedhetnek meg szemtől-szemben. A mezőcsáti médiasulisok legjobbjai ugyanis ellátogatnak Kapolcsra, és kameráikkal nyomon követik az eseményeket. Munkájuk eredménye látható lesz a közösségi videomegosztókon, a Jövő/Menő weboldalon (http://www.jovomeno.org/) és a kapolcsi VölgyWebTévén (http://www.muveszetekvolgye.hu/ oldalon, a Völgymédia menü alatt) is.

A Netcaféban lehet majd regisztrálni a 3. Fenntarthatósági Napra, a Telekom szervezésében sorra kerülő fesztivál-konferenciára (bővebben: www.fenntarthatonap.hu).

A festői Balatonfelvidék hét településén (Kapolcs, Taliándörögd, Öcs, Pula, Vigántpetend, Monostorapáti és Nagyvázsony) 2010. július 23. és augusztus 1. között ismét megrendezésre kerülő Művészetek Völgye Fesztivál 20. születésnapját ünnepli. Valamennyi művészeti ág képviselteti magát a Völgyben, a színháztól a mozin át a képzőművészetig, és természetesen a zene minden műfajban és mennyiségben. Az elmúlt évek során 30.000 fellépővel, és több mint kétmillió látogatóval büszkélkedő rendezvénysorozatnak már hetedik éve állandó szponzora a Magyar Telekom.

http://www.muveszetekvolgye.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük