2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sony Ericsson Vivaz™

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/36095"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sony_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="80" /></a></span> <p>A 2010. január 21-én  bemutatásra került Sony Ericsson Vivaz mely a 2009 novemberében bejelentett Xperia X10-nek a követője, egyúttal pedig a 2010 első félévében forgalomba kerülő kommunikációs szórakoztató telefonok új termékcsaládjának második tagja. A Sony Ericsson Vivaz<sup>TM</sup> 2010 első negyedévében kerül piaci forgalomba.</p><p>

 sony 0.thumbnail

A 2010. január 21-én  bemutatásra került Sony Ericsson Vivaz mely a 2009 novemberében bejelentett Xperia X10-nek a követője, egyúttal pedig a 2010 első félévében forgalomba kerülő kommunikációs szórakoztató telefonok új termékcsaládjának második tagja. A Sony Ericsson VivazTM 2010 első negyedévében kerül piaci forgalomba.

 sony 0.thumbnail

A 2010. január 21-én  bemutatásra került Sony Ericsson Vivaz mely a 2009 novemberében bejelentett Xperia X10-nek a követője, egyúttal pedig a 2010 első félévében forgalomba kerülő kommunikációs szórakoztató telefonok új termékcsaládjának második tagja. A Sony Ericsson VivazTM 2010 első negyedévében kerül piaci forgalomba.

  • Rögzítés –  A dedikált videó gomb azonnali felvételt tesz lehetővé, mégpedig folyamatos auto-fókusszal, a lehető legtökéletesebb minőség érdekében.
  • Megtekintés – nézze meg újra videó felvételeit készenléti alkalmazásban vagy akár Wi-Fi-n keresztül online a 7,2 cm átmérőjű (3,2 hüvelyk) szélesvásznú képernyőn
  • Megosztás – töltse fel tartalmait Wi-Fi-n keresztül a YouTubeTM-ra és a Picasa-ra nagy felbontásban, mialatt egyéb alkalmazásokat futtathat és használhat a készüléken

A nyitott operációs rendszer segítségével a szórakozás élménye személyre szabható, a felhasználók számtalan nagyszerű alkalmazást tölthetnek le készülékeikre a PlayNowTM-n és a SymbianTM Developer Communityn keresztül.

"Az felhasználók által készített tartalmak, legfőképpen a videók száma ugrásszerűen növekszik az Interneten" – mondja Lennard Hoornik, a Sony Ericsson globális marketingigazgatója. "A Sony Ericsson VivazTM olyan mobilkommunikációs eszköz, amely rendkívül egyszerűvé teszi az élet bármely pillanatának gyors rögzítését és az élmény azonnali megosztását a világgal. A Sony Ericsson VivazTM maga a megtestesült szépség, kívül és belül, nyitott és intuitív rendszere pedig a felhasználói élmény legmagasabb fokozatát képviseli azáltal, hogy a fogyasztók HD minőségben megörökíthetik, visszanézhetik és megoszthatják életük bármely eseményét."

A Sony Ericsson VivazTM külseje is az új ‘Testhezálló' ('human curvature') dizájnfilozófiát követi, amely az Xperia X10-essel került bevezetésre, és amely a jövőben is a Sony Ericsson portfoliójának meghatározó védjegye lesz. A dizájn az emberi test alakját formázza, emellett pedig a telefonálás megbízható és ellenállhatatlan élményét biztosítja, így a Sony Ericsson VivazTM bárhol, bármikor azonnal felismerhető.

Sony Ericsson VivazTM

  • HD videó –  hozzáférés a megosztó video alokalmazásokhoz
  • Közösségi média – könnyű hozzáférés a közösségi oldalakhoz, mint például a FacebookTM-hoz és a Twitterhez
  • 8,1 megapixeles kamera – örökítse meg élete eseményeit kiváló minőségben
  • Arc- és mosolyfelismerés – a lehető legjobb kép érdekében
  • Sony Ericsson Media Player

A Sony Ericsson VivazTM UMTS HSPA 900/2100 és GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 és EDGE 850/900/1800/1900 hálózatokon működik.

A Sony Ericsson VivazTM 2010 első negyedévétől kapható a kiemelt üzletekben Moon Silver (ezüst), Cosmic Black (fekete), Galaxy Blue (kék) és Venus Ruby (piros) színekben.

Sony Ericsson VivazTMÖsszefoglaló adatok

Kamera

8,1 megapixeles kamera

4x-es digitális zoom

Auto fókusz (fotók)

Folyamatos auto fókusz (videó)

Arcfelismerés (fotók)

Geo tagging

Képstabilizálás

Photo light

Webes elérés

Mosolyfelismerés

Érintőgombos rögzítés

Video light

Video felvevő (720p HD recording)

Zene

Album art

BluetoothTM stereo (A2DP)

Media player

Zenelejátszó

Music tones (MP3/AAC)

PlayNowTM

TrackIDTM

Web

Könyvjelzők

GoogleTM kereső (készenléti üzemmódból is)

Web feeds

WebKit böngésző

Hang

Kihangosító

Rezgő hívás- és figyelmeztetőjelzés

Videó hívás (a fő kamerával)

Üzenetek

Csevegés

Email

Kézírásfelismerés

Azonnali üzenetküldés

Microsoft Exchange ActiveSync®

Képüzenetek (MMS)

Prediktív szövegbevitel

Hangfelvevő

Szöveges üzenetek (SMS)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.