2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

“Sörfőző a szomszédom”

2 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/35532"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_148.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.borsodi.hu/" title="http://www.borsodi.hu/" width="58" height="100" /></a><span style="width: 56px" class="caption"><strong><a href="http://www.borsodi.hu/">http://www.borsodi.hu/</a> </strong></span></span>A Borsodi Sörgyár Zrt. a „Sörfőző a szomszédom" társadalmi párbeszéd program keretében öt alapítvány munkáját támogatja, összesen 1,7 millió forint összegű adományával.</em><br />

http://www.borsodi.hu/http://www.borsodi.hu/ A Borsodi Sörgyár Zrt. a „Sörfőző a szomszédom" társadalmi párbeszéd program keretében öt alapítvány munkáját támogatja, összesen 1,7 millió forint összegű adományával.

http://www.borsodi.hu/http://www.borsodi.hu/ A Borsodi Sörgyár Zrt. a „Sörfőző a szomszédom" társadalmi párbeszéd program keretében öt alapítvány munkáját támogatja, összesen 1,7 millió forint összegű adományával.

 

  A vállalat évek óta különös hangsúlyt fektet arra, hogy a Bőcs környékén élők és dolgozók mindennapjait segítse. Ennek megfelelően a vállalat négy környező település alapítványát: a Sporttal a Bőcsi Gyermekekért Alapítványt, a Hernádnémeti Általános Iskoláért Alapítványt, a Berzék Községért Közalapítványt és a Tiszaluci Gyermekekért Alapítványt, valamint a Sályi Mozgásfogyatékos Gyermekekért alapítványt támogatja.

A adományokat az alapítványok elsősorban eszközfejlesztésre, -beszerzésre, gyerekprogramok szervezésére, kulturális rendezvényekre, pályázati önerő biztosítására, illetve a település szépítésére fordítják majd.

A Borsodi Sörgyár Zrt. még 2008-ban indította útjára a „Sörfőző a szomszédom" társadalmi párbeszéd programját, amelynek legfontosabb célja, hogy a környező településekkel szorosabb kapcsolatot ápoljon.

Több területen elindult már a kölcsönös előnyök elveire alapozott együttműködés pl. Bőcs településsel közös események szervezése, a környezetvédelmi világnap vagy éppen a kihívás napja alkalmából.

A támogatásra kiválasztott alapítványokról az idén a környező települések önkormányzataival, illetve a helyi sajtó képviselőjével folytatott egyeztetés, amely alapján születtek meg a döntések.

„Nagy öröm számunkra, hogy olyan alapítványok munkáját segíthetjük ezzel az adománnyal, amelyek egyben munkatársaink családjának is támogatást jelentenek. Az alapítványok széles feladatköre, átlátható működése világossá tette a számunkra, hogy a támogatási összeg a lehető legjobb helyre kerül" – egészítette ki dr. Stefánkovits Ildikó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.