2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

SPAudit Workshop

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:"Rácsos táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid windowtext; mso-border-insidev:.5pt solid windowtext; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51244"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_176.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>Az Észak- alföldi Termál Klaszter Egyesület és az EconoConsult Kft. jóvoltából megrendezésre kerülő workshopokon <strong>a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy személyes konzultáció keretében négyszemközt tárgyalják meg a jelenlévő fürdőüzemeltetési szakértőkkel az általuk üzemeltetett fürdő működtetési kérdéseit</strong>, esetleges nehézségeit, legyen szó a fürdőüzemeltetés műszaki, energetikai kérdéseiről, vízkezelésről, marketingfeladatokról, üzemeltetés-szervezésről.</p> <p>

image3 176.thumbnailAz Észak- alföldi Termál Klaszter Egyesület és az EconoConsult Kft. jóvoltából megrendezésre kerülő workshopokon a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy személyes konzultáció keretében négyszemközt tárgyalják meg a jelenlévő fürdőüzemeltetési szakértőkkel az általuk üzemeltetett fürdő működtetési kérdéseit, esetleges nehézségeit, legyen szó a fürdőüzemeltetés műszaki, energetikai kérdéseiről, vízkezelésről, marketingfeladatokról, üzemeltetés-szervezésről.

image3 176.thumbnailAz Észak- alföldi Termál Klaszter Egyesület és az EconoConsult Kft. jóvoltából megrendezésre kerülő workshopokon a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy személyes konzultáció keretében négyszemközt tárgyalják meg a jelenlévő fürdőüzemeltetési szakértőkkel az általuk üzemeltetett fürdő működtetési kérdéseit, esetleges nehézségeit, legyen szó a fürdőüzemeltetés műszaki, energetikai kérdéseiről, vízkezelésről, marketingfeladatokról, üzemeltetés-szervezésről.

Időpont: 2011. június 29.

13:00 óra

 

Helyszín:

Kastélyszálló Panzió,

5435 Martfű, Móricz Zs. u. 35.

 

Időpont: 2011. július 6.

13:00 óra

 

Helyszín:

Báthory Várkastély,

4300 Nyírbátor, Vár u. 1.

 

Időpont: 2011. július 13.

13:00 óra

 

Helyszín:

Hunguest Hotel Nagyerdő***,

4032 Debrecen, Pallagi út 5.

 

Az Észak-alföldi Termál Klaszter alakulásakor célul tűzte ki az új trendek, technikák, és know how-k figyelemmel követését, a tagság folyamatos tájékoztatását, annak érdekében, hogy a csatlakozók informáltságuk révén előnybe kerüljenek versenytársaikkal szemben, illetve hogy a tagokkal együttműködésben a régió átfogó egészségturisztikai fejlesztését irányozzák elő.

 

Az EconoConsult Kft. a fenntartható fejlesztések elkötelezett híve. Projektjeit nem önmagában, hanem környezetükkel kölcsönhatásban kezeli, létrehozásukat minden esetben széleskörű helyzetfeltárásra alapozza, és támaszt nyújt a megvalósítás és a működtetés során is. Már működő projektek esetében is vallja, hogy nagyban javítható a működés hatásfoka az üzemeltetés racionalizálásával. Az EconoConsult Kft. erre a gondolatmenetre alapozva dolgozta ki egyik kiemelt szolgáltatását, a SPAudit-ot, mely kifejezetten fürdők működésének racionalizálását célozza.

 

A workshopon érintett szakterületek:

 

Ü     Üzemeltetés, vendég-áramlásszervezés, beszerzések – Vörös Imre, ügyvezető igazgató, Pannon SPA Consult Kft.

Ü     Műszaki üzemeltetés – Harmati Ferenc, műszaki igazgató, Debreceni Gyógyfürdő Kft.

Ü     Pozícionálás, humán erőforrás menedzsment, szolgáltatásfejlesztés (vendégbarát szolgáltatások), marketing, árképzés, értékesítés, kommunikáció – Bakos Boglárka, vezető turizmus tanácsadó, EconoConsult Kft., Konok Edit, vezető turizmus és marketing tanácsadó, EconoConsult Kft.

Ü     Vízkezelés – Diós András – műszaki igazgató, DINAX Vízkezelési és Szervezetfejlesztési Kft.

Ü     Energiagazdálkodás és az energiaracionalizálás lehetőségei – Gádor Katalin, vezető tervező, energetikai szakértő, NJL Kft., Bús László, üzletágvezető, United Consult K2 Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Ü     Fejlesztési feladatokkal összefüggő pályázati lehetőségek optimális kihasználása – Horányi Zsolt, pályázati szakértő

 A workshopon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a gyulavari.andrea@econoconsult.hu e-mail címre, vagy a 06 1 214 6713 fax számra várják. Jelentkezési határidő: 2011. június 24. péntek

 Az EconoConsult Kft. a közeljövőben, más régiókban is tervezi hasonló workshopok szervezését régiós vagy megyei ernyőszervezetekkel együttműködésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.