A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., memóriagyártójának leányvállalata bemutatta akciókamerákhoz és drónokhoz fejlesztett microSD UHS-I U3 (3. sebességosztály) kártyáját. Apró méretének és megbízható teljesítményének köszönhetően ez a memóriakártya ideális választás a legtöbb típusú sportkamerához, beleértve a GoPro®1 termékeket és drónokat.

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., memóriagyártójának leányvállalata bemutatta akciókamerákhoz és drónokhoz fejlesztett microSD UHS-I U3 (3. sebességosztály) kártyáját. Apró méretének és megbízható teljesítményének köszönhetően ez a memóriakártya ideális választás a legtöbb típusú sportkamerához, beleértve a GoPro®1 termékeket és drónokat.

Az új microSD kártya akár 90 MB/s írási és 45 MB/s olvasási sebességgel rögzíti a kalandjaidat, legyen szó extrém sportolásról vagy csak egy kis kirándulásról a drónoddal. Hosszan tartó teljesítményének köszönhetően kiváló szabadtéri programok felvételére, amit 4K felbontással és akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is forgathatsz. A kártya emellett bármilyen környezetben megállja a helyét, mivel víz- és ütésálló, emellett dacol a röntgensugarak és a hőmérséklet behatásaival is. Jelenleg 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el, a nagy tárhellyel rendelkező 64 GB-os változat a következő hónap során lesz megvásárolható. Az opcionális SD-kártyaadapter segítségével könnyedén és gyorsan tekinthetők meg az elkészített felvételek asztali számítógépen, notebookon vagy akár kártyaolvasóval.

A Kingston microSD Action Camera UHS-I U3 jellemzői és műszaki adatai:

 • Akciókamerákkal és drónokkal való használatra tervezve: 4K minőségben akár 30 képkocka/másodperc sebességgel, vagy HD minőségben akár 240 képkocka/másodperc sebességgel készíthetsz felvételeket GoPro® kameráddal, akciókameráddal vagy drónoddal, így legújabb kalandjaid minden másodpercét megörökítheted.
 • Robusztus kialakítás minden kalandhoz: ellenáll a víz2, az ütések3, a röntgensugarak4 és a hőmérséklet5 hatásainak, így szélsőséges körülmények között is kiválóan működik.
 • Elegendő tárhely az egész utazáshoz: akár 4K minőségben vagy 240 képkocka/másodperc sebességgel készít felvételeket, a kártya elegendő helyet biztosít.
 • Garancia: élettartam garancia6, ingyenes, 24 órában elérhető technikai támogatás.
 • Kapacitás7: 16 GB, 32 GB, 64 GB (később elérhető)
 • Teljesítmény8: 90 MB/s olvasási és 45 MB/s írási sebesség, UHS-I 3. sebességosztály (U3)
 • A microSD méretei: 11 mm x 15 mm x 1 mm
 • Az SD-adapter méretei: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
 • Formátum: FAT32 (microSDHC 16-32 GB); exFAT (microSDXC 64 GB)
 • Hőmérséklet működés közben: 25 °C és 85 °C között
 • Tárolási hőmérséklet: 40 °C és 85 °C között
 • Feszültség: 3,3 V
 • Jótállás6: Teljes élettartamra kiterjedő

 

1A GOPRO, a HERO, a GOPRO embléma, és a GoPro Be a Hero embléma a GoPro Hero, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.

3A MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 katonai szabvány szerinti vizsgálati módszer alapján.

4ISO 7816-1 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja a 0,1 Gy röntgensugárzás elleni védelmet a kártya mindkét oldalán.
5Ellenáll a -25 °C és 85 °C közötti hőmérsékleteknek.

6A Kingston Flash kártyák a fogyasztói célokra készült piaci termékekkel való kompatibilitás szempontjai szerint lettek kialakítva és tesztelve. Az OEM gyártói lehetőségekkel és az általános fogyasztói használatot meghaladó, különleges használatra szánt alkalmazásokkal kapcsolatban javasoljuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a Kingstonnal. A javasolt használattal kapcsolatban a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál további információt, a kingston.com/flashguide címen.

7A flash tárolóeszközökhöz megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Ezért az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál, a kingston.com/flashguide címen.2IEC/EN 60529 IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja a vízállóságot legfeljebb 30 percig és 1 m mélységig.

8A sebesség a gazdaeszköztől és annak beállításaitól függően eltérő lehet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük