Stahl Judit új, Karácsonyra megjelent szakácskönyve követi a hagyományokat, a receptek többsége igen gyorsan elkészíthető.

Stahl Judit új, Karácsonyra megjelent szakácskönyve követi a hagyományokat, a receptek többsége igen gyorsan elkészíthető.

A másik tulajdonságuk az egyszerűség, így a bemutatott ételek elkészítése a kevéssé gyakorlott konyhatündérek számára is könnyen megoldható feladatot jelent.

A szakácskönyv megjelenése előtt fentieket – és persze az ízletességet – civil próbafőzők igazolták.

 

Nemrég az M1 Ridikül műsorában láthattuk Stahl Juditot, akiről akkor az derült ki számomra, hogy a főzés tudománya mellett időbeosztási technikája is elképesztően sikeres. Így nyilvánvaló, hogy mások idejét is tiszteli és ezért sok terhet cipelő asszonytársai számára egyszerű technikát és könnyen beszerezhető, kisszámú alapanyagot javasol.

 

Újabb könyvében is megosztja a főzésen kívüli, étkezéshez és tálaláshoz kapcsolódó tapasztalatait, ötleteit. Az egyes napszakok számára illően is jelöli a fogásokat.

 

A könyv színvonalas fotói is sugallják, hogy a jól elkészített étel finomabb, a szép teríték a hétköznapokban is feldobja a gasztronómiai élvezetet.

 

Hecks Ferenc

 

Stahl Judit

Gyors konyha – Receptek 10, 20, 30, 45 perc alatt

Alexandra Kiadó, Pécs, 2014

  • 208 oldal
  • Kötés: CÉRNAFŰZÖTT
  • ISBN: 9789633574881

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük