Május 30-án a brit buliszíntér bástyái, a legendás és utánozhatatlan Stereo MC's tagjai Budapest belvárosában, az Akvárium Klubban pörgetik a közönséget.

Május 30-án a brit buliszíntér bástyái, a legendás és utánozhatatlan Stereo MC's tagjai Budapest belvárosában, az Akvárium Klubban pörgetik a közönséget.


A Stereo MC's, minden idők egyik legsikeresebb brit hip-hop és dance formációja ezúttal az Akváriumban adja már-már rendszeres, évi magyarországi koncertjét. Ugyan a sokoldalú kollektíva két meghatározó egyénisége és alapító tagja, a Rob Birch – Nick 'the Head' Hallam páros már mindketten elmúltak ötven évesek, de még mindig annyi energia lakozik bennünk, mintha nem huszonöt évvel ezelőtt, hanem még csak tegnap léptek volna ki az utcára, hogy elinduljanak a siker felé.

Legismertebb számaikat, a Step It Up, Creation, Ground Level, Black Gold, Elevate My Mind dalokat már kívülről fújjuk, de minden alkalommal ott tombolunk az első sorban, ahányszor nálunk járnak. A közelmúltban a berlini-párizsi Terranova párossal karöltve egy igen friss hangzású, lendületes dallal lepték meg rajongóikat és minden bizonnyal szereztek maguknak újabbakat.

Íme:  https://www.youtube.com/watch?v=lqHMdV7LPLg

De emlékezzünk a korábbiakra is:

Step it up – https://www.youtube.com/watch?v=-ypcjgNU1z0

Creation – https://www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M

Connected – https://www.youtube.com/watch?v=YnSgPn063oE

Ezek mind ott lesznek az Akváriumban.

 www.akvariumklub.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük