2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

STRANDOK ÉJSZAKÁJA — Ma éjszakai retro party a Dagályon

2 perc olvasás
<p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/42309"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/dagalyf.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Ma éjszaka - 2010-08-13 - retro party várja a bulizni vágyókat este kilenctől a budapesti Dagályon, a Strandok éjszakáján.</strong></p><p>

dagalyf.thumbnailMa éjszaka – 2010-08-13 – retro party várja a bulizni vágyókat este kilenctől a budapesti Dagályon, a Strandok éjszakáján.

dagalyf.thumbnailMa éjszaka – 2010-08-13 – retro party várja a bulizni vágyókat este kilenctől a budapesti Dagályon, a Strandok éjszakáján.

A strandok éjszakája tavaly is nagy siker volt Budapesten – idén ismét belevágunk: augusztus 13-án, pénteken a Dagályon retro zene, hangulatos fények és koktélok várják a mulatni vágyókat.

Este 9 órától hajnali 2 óráig lehet fürödni, táncolni és bulizni: a teraszon dj Adamo szolgáltatja a tánchoz a zenét.  Akinek kedve van, persze bulizhat a színes fényekkel megvilágított termál medencékben és az élménymedencékben is. Büfé és koktélbár a medencék környékén.

A Strandok éjszakájára a Dagály pénztáraiban lehet proxy órás belépőt váltani, amit a rendezvény alatt végig viselni kell. A belépőjegy ára 2200 Ft. 

Ezzel az estével kezdetét veszi a Fürdőszövetség országos nyereményjátéka. Az eredményhirdetés szeptember végén lesz, a résztvevők között 10 db VIP fürdő bérletet sorsolnak majd ki. A budapesti fürdők közül öt: a Széchenyi, a Dagály, a Gellért, a Lukács és a Rudas csatlakozott a játékhoz. Regisztrációs lapot a pénztáraknál lehet kérni. A játék feltételei és szabályai a http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/  és a http://www.furdoszovetseg.hu/  oldalon megtalálhatók.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.