Ma éjszaka – 2010-08-13 – retro party várja a bulizni vágyókat este kilenctől a budapesti Dagályon, a Strandok éjszakáján.

Ma éjszaka – 2010-08-13 – retro party várja a bulizni vágyókat este kilenctől a budapesti Dagályon, a Strandok éjszakáján.

A strandok éjszakája tavaly is nagy siker volt Budapesten – idén ismét belevágunk: augusztus 13-án, pénteken a Dagályon retro zene, hangulatos fények és koktélok várják a mulatni vágyókat.

Este 9 órától hajnali 2 óráig lehet fürödni, táncolni és bulizni: a teraszon dj Adamo szolgáltatja a tánchoz a zenét.  Akinek kedve van, persze bulizhat a színes fényekkel megvilágított termál medencékben és az élménymedencékben is. Büfé és koktélbár a medencék környékén.

A Strandok éjszakájára a Dagály pénztáraiban lehet proxy órás belépőt váltani, amit a rendezvény alatt végig viselni kell. A belépőjegy ára 2200 Ft. 

Ezzel az estével kezdetét veszi a Fürdőszövetség országos nyereményjátéka. Az eredményhirdetés szeptember végén lesz, a résztvevők között 10 db VIP fürdő bérletet sorsolnak majd ki. A budapesti fürdők közül öt: a Széchenyi, a Dagály, a Gellért, a Lukács és a Rudas csatlakozott a játékhoz. Regisztrációs lapot a pénztáraknál lehet kérni. A játék feltételei és szabályai a http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/  és a http://www.furdoszovetseg.hu/  oldalon megtalálhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük