digital private eyedigital private eye

Az ausztrál Swann Communications, a biztonsági megfigyelős rendszerek vezető gyártója bemutatta legújabb megfigyelő rendszerét, a Digital Private Eye kamerát és képrögzítőt.

 digital private eyedigital private eye

Az ausztrál Swann Communications, a biztonsági megfigyelős rendszerek vezető gyártója bemutatta legújabb megfigyelő rendszerét, a Digital Private Eye kamerát és képrögzítőt.

Ausztrália legnépszerűbb megfigyelő rendszere, melyet akár otthon magunk is könnyedén beszerelhetünk már kapható Magyarországon is a Swann termékek hivatalos forgalmazójánál, az AlphaSonic Kft-nél. A Swann Digital Private Eye automatikusan rögzíti az észlelt mozgás képeit SD memória kártyára.

Jeremy Stewart a Swann Communications nemzetközi marketing menedzsere elmondta, hogy a digitális szem olyan mintha csak egy légy lenne a falon, hiszen minden szokatlan mozgást és viselkedést rögzít észrevétlenül és bonyolult kábelezés nélkül.

"Az egyszerűen telepíthető eszköz kényelmes használatot nyújt azok számára, akiknek fontos a biztonság, mindezt egy teljes megfigyelő rendszer árának töredékért," mondta Jeremy. Stewart. "Nincs határa az alkalmazási lehetőségeknek, a Swann digitális szem otthoni, irodai és üzleti alkalmazásra is tökéletes."

"Mindegy, hogy a gyerekeket szeretnénk szemmel tartani, vagy más otthoni célra használni. A Swann digitális szem megbízható segítség látogatók, irodai aktivitás és területek megfigyelésére. A kamera a tökéletes szem, tökéletes áron."

A Swann digitális szem új generációs megfigyelő rendszer, melyet a mozgás aktivál. A kamera színes képeket rögzít közvetlenül az SD memória kártyára, és használható 9V akkumulátorral és közvetlenül hálózatról is. 1GB-os SD memória kártyával használva a kamera akár 30.000 képet is képes rögzíteni, melyek megtekinthetők, ha az eszközt USB kábellel csatlakoztatjuk a PC-hez vagy az SD memória kártyát közvetlenül tesszük a számítógépbe vagy más eszközbe.

A Swann digitális szem egy alig észrevehető kamera. Szinte teljesen lehetetlen megállapítani a különbséget, így az idegen betolakodó nem találhatja ki, hogy tűzjelzőt, más eszközt vagy éppen megfigyelő rendszert lát-e.

"Világszerte nagy sikert ért el a Swann digitális szem kamerája, mert valódi segítséget kínál a megfigyelésben alacsony áron," mondta Jeremy Stewart. „Hiszünk abban, hogy az eszköz nem csak Ausztráliában lesz ennyire népszerű, de egyszerű telepíthetősége és kezelhetősége, és alacsony ára miatt más országokban is sokan használják majd."

A Swann digitális szem három különböző módot kínál, így egészen rugalmasan állíhatjuk be a számunkra megfelelő funkciót, hogy teljes biztonságot kínáljon.

A kamera használható "Set-and-Forget" módban, mely esetén akkumulátorról vagy hálózatról működtetve a kamera a kívánt helyzetbe állítható. Így mozgás esetén rögzíti a kívánt terület képeit közvetlenül SD memória kártyára vagy a csatlakoztatott számítógépre.

A kamerát használhatjuk webkamera módban is, így 30 kockát készít másodpercenként és rögzíti azokat közvetlenül a PC-re. A harmadik mód a Kártyaolvasás, amelynél a rögzített képeket úgy tekinthetjük meg, ha az eszközt USB kábellel csatlakoztatjuk a számítógéphez.

A Swann a megfigyelő rendszerek vezető gyártója világszerte, és kiterjedt disztribúciós hálózattal rendelkezik. Sikerét és versenyelőnyét annak köszönheti, hogy új technológiát és megbízható megoldásokat megfizethető áron.

A vállalat termékei könnyen telepíthető és használható eszközök felhasználó barát kezelőfelülettel és kiegészítőkkel, így ideálisak kis- és középvállalkozások valamint otthoni felhasználók részére.

Swann Communications-t 1988-ban alapították. Irodái az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Hong Kongban találhatók, disztribútori partnerei pedig Ázsiát, a Közel-Keletet, Új-Zélandot, az Egyesült Királyságot, Európát és Dél-Afrikát látják el termékekkel.

http://www.swann.com.au/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük