ST. MARTIN 10 éves, jubileumi koncertje a „Matrica" Múzeumban. 2015. január 10-én (szombaton) este 19 órakor St. Martin újévköszöntő, évadnyitó koncertjére várják a zenekedvelőket Százhalombattára a „Matrica" Múzeumba (ejtsd: mátrika).

 

ST. MARTIN 10 éves, jubileumi koncertje a „Matrica" Múzeumban. 2015. január 10-én (szombaton) este 19 órakor St. Martin újévköszöntő, évadnyitó koncertjére várják a zenekedvelőket Százhalombattára a „Matrica" Múzeumba (ejtsd: mátrika).

 

St. Martin minden évben készül meglepetéssel, ez most sem marad el. Dobos Ágnes PR marketing-és reklámmenedzser tájékoztatása szerint a 10 éve tartó közös munkának és barátságnak köszönhetően a „Matrica" Múzeum ezzel a jubileumi koncerttel indítja el a 2015-ös évadot, mellyel sikeres újesztendőt kíván közönségének!

 

Köszöntőt mond, és az évadot megnyitja: Vezér Mihály Ph.D. Százhalombatta Város polgármestere. 10 éve már, hogy évről évre az arany-platina- és gyémántlemezes, eMeRTon-díjas művész koncertezik a római kori település nevét viselő Múzeum falai között. A nem „matricákat" rejtő Múzeum épület több tíz ezeréves történelmi múlt emlékekeit őrzi.

 

Évezredek tükrében megfér a múlt és a jelen, a kultúrák találkozása, St. Martin művészete, sajátos zenei világa, versei, fotói, festményei, melyből már kapott ízelítőt a közönség.

A különleges cím is tükrözi mindezt. De vajon miért is választotta a művész ezt a nem mindennapi címet: Szaxipacsok, Virághangok – Matrica Castelluma? Aki eljön St. Martin 10 éves, jubileumi koncertjére a „Matrica" Múzeumban az, megtudhatja.

 

St. Martin a 10 évről:

„Sorolhatnám mennyi minden történt velem az óta, amióta a „Matrica" Múzeuma "befogadott". Komolyan gondoltam ezt a kifejezést! Befogadott teljes művészetemmel, előadásmódommal és a Közönségnek kínált. Megfordultam itt, mint műsorvezető, kiállításon moderátor, mint kiállító, előadóművész, zenész, barát. Nekem sem kell több. Jövök, mert a szívem is azt súgja. Jövök, mert azt érzem, szeretnek, a Közönség is szeretetteljes érzelmeiről árulkodik, amit nem rejtenek véka alá. Szórják két marékkal, azaz tapsolnak, egyre többet és a végén az acélos vastaps. Majd beszélgetések az érdeklődőkkel és a szervezőkkel, aláírások és a levezetés. Ilyenkor összegyűlik a "Kiscsapat" és meghányjuk-vetjük, mint a dézsma gabonát. Köszönöm a vezetőknek, szervezőknek, hogy ezennel is a Matrica-ban kezdhetjük koncerttel az évet.

És hogy a meglepetés se maradjon el, ezennel szeretném bemutatni a Nagyérdeműnek Korbely István (festőművész) és St. Martin (előadóművész) közös festményeinek első közös kiállítását. Szaxipacsok, Virághangok: Itt a cím rejtelme megoldódik, ha nagyon figyelünk!

Tehát, Tisztelettel Kérem Önöket, legyenek részesei a jubileumi koncertnek és a közös alkotásaink bemutatásának!

„Matrica" Múzeum, ahol megmutatjuk a változásokat. Zenei élmény és vizualitás.

„Matrica" Múzeum, ahol művek és művészek találkoznak!

Aki nem jön el hiányozni fog!" (St. Martin)

 

Jegyár: 3200. – Ft (Koncert a régi áron)

Vásárolható a helyszínen és elővételben Százhalombattán, valamint az InterTicket

országos jegyirodai hálózatán és a www.jegy.hu címen online bankkártyás fizetéssel.

 

2015. január 10. 19:00

Szaxipacsok, Virághangok – Matrica Castelluma

ST. MARTIN 10 éves, jubileumi koncertje

„Matrica" Múzeum – Százhalombatta

Gesztenyés út. 1-3.

 

www.matricamuzeum.hu

www.stmartin.hu

www.facebook.com/matricamuzeum

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük