Már lehet szavazni a legjobbnak ítélt alkalmazásokra, ötletekre, a szavazó KKV-k 3 millió forintos reklámkampányt nyerhetnek. www.sikerfal.hu Az eddigi mérleg: 158 nevezett alkalmazás, 17300 szavazat, és 491 támogató kkv a hat országból

Már lehet szavazni a legjobbnak ítélt alkalmazásokra, ötletekre, a szavazó KKV-k 3 millió forintos reklámkampányt nyerhetnek. www.sikerfal.hu Az eddigi mérleg: 158 nevezett alkalmazás, 17300 szavazat, és 491 támogató kkv a hat országból

Elindult a szavazás! Most már bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt üzleti alkalmazásra a Telekom Üzleti appok versenyén.  Az érdeklődés dinamikusan nő: az elmúlt két hét alatt több, mint tizenhétezren szavaztak a kedvenc alkalmazás-ötletükre a pályázat weboldalán.

 

A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom meghosszabbított határidővel, június 2-ig, a közép-kelet európai régió hat országából várt fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A legjobb, felhő alapú üzleti célú alkalmazásokat kell megálmodniuk a versenyzőknek, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. Fantasztikus nyereményeket, köztük 10 millió forintos reklámkampányt, 80.000 eurós startup-inkubátor csomagot kapnak a győztesek.

 

A verseny nemzetközi mezőnyébe egy nappal a határidő lejárta előtt, 158 induló jelentkezett, magyar fejlesztőktől pedig 42 alkalmazást töltöttek fel az Üzleti appok sikerfalára. A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a KKV-s közönség is szavazhat. Az oldalon, regisztrált cégként véleményt nyilvánító vállalkozások un. támogatóivá válnak annak az appnak, amelyre szavaznak, és azon túl, hogy a támogató cégek neve megjelenik a weboldalon, közöttük egy 3 millió forint értékű reklámkampányt is kisorsol a Magyar Telekom. Szavazni június 30-ig a www.sikerfal.hu oldalon lehet.

Az eddigi jelentkezők szinte minden területét érintik egy átlagos iroda napi működésének, mindazonáltal három nagyobb csoport rajzolódik ki az applikációk funkcióját tekintve. Az első körbe azok a megoldások tartoznak, amelyek általában véve a cég működését, a döntéshozatali mechanizmusokat segítik, a folyamatokat teszik gördülékenyebbé szektortól függetlenül, ilyenek pl. a Riport, Kiboard, BizExpert, Írizs, KS Bérkalkulátor, Mini CRM, WorQRin, Smartfront ERP, Tresorit, EDMDesigner vagy az  eDocu nevű appok. A másik nagyobb csoportba a lifestyle piacokon tevékenykedő cégek működését segítő appok tartoznak, pl. az étteremi rendeléseket, beszállítókat koordináló Mennyei és Lamirez, vagy az Agrarium, illetve a taxi rendelést, logisztikát  könnyítő Taximost, TraffiHunter, iTAXIK,  vagy az egészségügyben eligazítást nyújtó Doktor24. És végül vannak, a speciális megoldásokra, témákra szakosodott applikációk, amelyek nagyon konkrét problémákra, speciális funkciókkal nyújtanak megoldást, mint pl. az L&D, Antavo, Tapointment, Order-Taker, Mobilengine, CryptTalk, ShopDash, NextGenerationSaaSFactory, Krayo Mobil, Birdeal.

Az appok további részletes leírása, illetve naprakész információ az Üzleti appok versenyéről itt követhető:

 

www.sikerfal.hu  

 

 Facebook: https://www.facebook.com/businesswalloffame?fref=nf

 

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/Business-Wall-Fame-8113944?trk=my_groups-b-grp-v

 

Twitter: https://twitter.com/BWoFame

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük