Múzeumok éjszakája június 25.-én a Siklósi Várban, de előtte 24-én Szent Iván-éj az Adagio együttessel, másnap 25-én pedig a két napos Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál veszi kezdetét. Jó szórakozást!  

 

Múzeumok éjszakája június 25.-én a Siklósi Várban, de előtte 24-én Szent Iván-éj az Adagio együttessel, másnap 25-én pedig a két napos Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál veszi kezdetét. Jó szórakozást!  

 

Június 24-én kerül megrendezésre a Szent Iván-éj a Siklósi Várban az Adagio együttessel. Az év legrövidebb éjszakán egy igen különleges programmal vár mindenkit a Siklósi Vár. A várudvar éjjeli megvilágítása, gyertyafényes keringő műsor és az Adagio együttes meghitt koncertje teszi igazán varázslatossá a június 24-i estét.

 

Az énekes trió hangzása és előadásmódja hatalmas termeket képes megtölteni, elvarázsolva mindenkit. Repertoárjukban népszerű, magyar és nemzetközi nagyívű pop és klasszikus dalok szerepelnek szimfonikus zenekari kísérettel, egyéni stílusban.

 

A műsor eső esetén is megtartásra kerül a vár épületén belül. Kezdés: 20:00 óakor.

Jegyek kaphatók Pécsett a Partyzoo és a Tourinfrom irodában, Mohácson a Tourinfromban és Siklóson a Siklósi Vár Látogatóközpontjában, illetve a készlet erejéig a helyszínen.

https://www.facebook.com/events/239875473059883

 

Június 25-én és 26-án Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál.

A nagy múltra visszatekintő esemény idén újjászületik, ismét több országos fúvós művészei fogják benépesíteni a várudvart.

Szombat délelőtt Siklós több pontján térzenével indul a fesztivál, ezt követően a menetzenében mazsorettek kísérik a zenekarokat a Posta parktól a Kossuth térig.

Bevonulás a várba 15 órakor, majd a 16 órai ünnepélyes megnyitó után következnek a zenekari koncertek. Este 9 órakor a Dolcse Hegedűegyüttes koncertezik a Várkápolnában.

Vasárnap 10:30 órakor kezdődik a Fornovo di Taro (Olaszország) matiné koncertje Alessandro Canali vezényletével.

A fesztivál várbelépővel látogatható.

Siklós, Villány, Harkány lakcím kártyával a belépés díjtalan.

 

2016. június 24. 20:00

Szent Iván-éj a Siklósi Várban az Adagio együttessel

 

2016. június 25-26.

Nemzetközi Fúvós találkozó

 

http://siklosivar.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük