2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szokatlan helyszíneken bukkan fel a UPC Pop-up mozija

2 perc olvasás

upc.jpgExkluzív moziestek a filmekhez illő környezetben. Augusztus 10-én rendezték meg a UPC Pop-up Mozi sorozatának első vetítését, ahol ezúttal Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio lebilincselő thrillerét, a Viharszigetet vetítették egy igazán hátborzongató, a film témájához tökéletesen passzoló helyszínen, a Svábhegyi Szanatóriumban.

 

A UPC Magyarország legújabb kezdeményezése, a UPC Pop-up Mozi olyan különleges filmélményt kínál, amilyenre korábban nem volt példa.

Az eseménysorozat célja, hogy megismertesse az emberekkel a televíziózás új korszakát jelentő Horizon Go szolgáltatást, amiben bárhol, bármikor szinte korlátok nélkül élvezhetjük kedvenc filmjeinket, műsorainkat.

 

Az első vetítésen a Viharsziget témájához tökéletesen illeszkedő, évek óta üresen álló Svábhegyi Szanatórium udvarát alakították óriási kertmozivá.

A teltházas rendezvényen a kényelmes babzsákok mellett, a regisztrációhoz járó popcorn- és limonádé-kuponnal várták a látogatókat.

 

„Imádom a nyári esték hangulatát, az olyan programokat pedig, amikor együtt lehetek a barátaimmal valamilyen izgalmas programon, mindig nagyon élvezem. A UPC Pop-up Mozi vetítésére is néhány jó barátommal érkeztem, azt hiszem örök emlék marad mozizás a szanatórium udvarán és a közös borzongás.” – mondta el az eseményen Iszak Eszti.

 

Azoknak, akik lemaradtak az első UPC Pop-up Mozi első vetítésről, van egy jó hírünk: augusztus 31-én újra lehetőségük lesz belekóstolni a vetített film témájához tökéletesen passzoló filmnézés világába, ezúttal ugyanis a tinédzserhorror műfaj szabályait rendkívüli módon kiforgató ikonikus alkotását, a Ház az erdő mélyén című filmet fogják a normafai rengetegben vetíteni.

 

A pop-up mozi az előző alkalomhoz hasonlóan most is ingyenes lesz, azonban a regisztráció megnyitását követően érdemes sietni a helyfoglalással mivel a férőhelyek száma limitált és esemény regisztrációhoz kötött.

A regisztráció a következő címen lesz elérhető: https://popupmozi.upc.hu

 

Az első vetítésről készült videó itt nézhető meg: https://www.facebook.com/upcmagyarorszag/videos/1999185763444328

 

https://www.upc.hu

 

Lantai József

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.