2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TÁJÉKOZOTTAN BUDAPESTEN – 2007-ben is!

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/2401"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Budapestinfo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.budapestinfo.hu" title="www.budapestinfo.hu" width="100" height="78" /></a></span><em>A BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának szakmai együttmûködésével immáron harmadízben jelenteti meg az ötnyelvû Tájékozottan Budapesten címû turisztikai kiadványt. </em><p>

  www.budapestinfo.huA BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának szakmai együttmûködésével immáron harmadízben jelenteti meg az ötnyelvû Tájékozottan Budapesten címû turisztikai kiadványt.

  www.budapestinfo.huA BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának szakmai együttmûködésével immáron harmadízben jelenteti meg az ötnyelvû Tájékozottan Budapesten címû turisztikai kiadványt.

A BTH Kht. a rendõrséggel közösen elõször 2004-ben, majd 2005-ben adta ki a figyelemfelkeltõ leporellót, melynek célja, hogy a hazai és külföldi turistákat praktikus és hasznos tanácsokkal, telefonszámokkal, szolgáltatói listákkal segítse Budapesti tartózkodásuk idején, s ezáltal zavartalanul évezhessék pihenésüket.

Idén júliustól már a korábbról jól ismert és a turisták körében igen népszerû brosúrának az átdolgozott, aktualizált változatát kapják kézbe magyar, angol, német, olasz és francia nyelven a Budapestre látogatók.

A 210 ezer példányban megjelent kiadvány naprakészen és részletesen bemutatja a budapesti tömegközlekedés sajátosságait, a valutaváltással, vendéglátóhelyekkel és a taxikkal kapcsolatos lényeges tudnivalókat, a parkolási szabályokat, valamint tartalmazza az alapvetõ segélyhívó és egyéb rendõrségi telefonszámokat, illetve a budapesti Tourinform irodák és információs számok listáját is.

A kiadvány megtalálható minden budapesti Tourinform Irodában, a legnagyobb turisztikai csomópontokon, a kereskedelmi szálláshelyeken, valamint a terjesztésben maga a Budapesti Rendõr-fõkapitányság is részt vesz.

http://www.budapestinfo.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.