a FŐGÁZ azon fogyasztói részére, akik korábban az EMFESZ/gas.hu szolgáltatását vették igénybe a Tigáz területén.

 

a FŐGÁZ azon fogyasztói részére, akik korábban az EMFESZ/gas.hu szolgáltatását vették igénybe a Tigáz területén.

Az elmúlt időszakban számos megkeresés érkezett társaságunkhoz a számlázással és a mérőállás bejelentéssel kapcsolatban. Ezúton tájékoztatjuk új ügyfeleinket, hogy a 90 napos kijelölési időszakban (2011. január 13 – április 13-ig) nem kell mérőállást bediktálniuk. A számlázás alapja – korábban kiadott közleményünknek megfelelően – a korábbi szolgáltatótól kapott adatok alapján becsült 2011. I. negyedévi fogyasztás lesz, amit három egyenlő részre bontva, mint havi részszámlaértéket számlázunk ki ügyfeleinknek a kijelölés 90 napja alatt. Az első számlákat várhatóan 2011. február 16-tól postázzuk ügyfeleink részére.

A FŐGÁZ mint új szolgáltató kijelölése miatt a korábbi csoportos beszedési megbízások (állandó banki átutalások) érvénytelenné váltak. Társaságunk minden új ügyfelének számlához rendelt készpénzátutalási-megbízást (sárga csekket) küld. A számlán közöljük a szükséges azonosítókat, adatokat, így ügyfeleinknek ezek birtokában a későbbiek során lehetőségük van – számlavezető bankjuknál – csoportos beszedési megbízást adni, illetve a számlákat elektronikus úton fogadni (papír alapú számla helyett e-számla) a Díjnet (http://www.dijnet.hu/) szolgáltatásán keresztül.

A 90 napos kijelölési időszak elteltével ügyfeleink újra választhatnak, hogy diktálni kívánják-e mérőállásukat vagy sem.

További információért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-40-474-474-es, helyi tarifával hívható számon. Csütörtökönként 8-20 óra között, a többi munkanapon 8-18 óra között állunk rendelkezésére. Hasznos információkat talál a http://www.fogaz.hu/ nyitó oldalán az INFORMÁCIÓK AZ EMFESZ  =  GAS.HU VOLT ÜGYFELEINEK menüpontban.

Ügyfélszolgálatainkat az alábbi úton érheti el:

Postacímünk: 1439 Budapest Pf.: 700.

Elektronikus ügyintézés: ugyfelszolgalat@fogaz.hu, www.fogaz.hu

Központi fax: 06-1-477-1195

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40-474-474

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük