Társas játék hétvége az HBO-n.Október 6-án folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Társas játék. A régen várt második évad előtt a csatorna egy maratoni vetítéssel eleveníti fel, hogyan is ismerkedett meg Léna és Dávid, hogyan alakult Judit és Iván házassága és miként talált rá a szerelem Gabira és Antalra.

 

Társas játék hétvége az HBO-n.Október 6-án folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Társas játék. A régen várt második évad előtt a csatorna egy maratoni vetítéssel eleveníti fel, hogyan is ismerkedett meg Léna és Dávid, hogyan alakult Judit és Iván házassága és miként talált rá a szerelem Gabira és Antalra.

 

Hatalmas sikert aratott az HBO saját gyártású sorozata, a Társas játék első évada, ami igazi kult-sorozattá vált már az első epizódok után. A nézők már az utolsó epizód adásba kerülése után abban reménykedtek, hogy az izraeli adaptációként képernyőre került széria hazánkban folytatódik majd egy újabb évaddal.

A csatorna számára  nem volt kérdés, hogy folytassa-e a sorozatot: az HBO másfél évig dolgozott a folytatás forgatókönyvén, semmit nem bíztak az alkotók a véletlenre.

 

Augusztus elején véget ért a Társas játék második évadának forgatása. Herendi Gábor rendező szerint a csapat felülmúlta az izraeli adaptációként készült első szériát. Hatvannégy forgatási nap, nyolcvan fős stáb, tizenhat főbb szereplő és Budapest emblematikus helyszínei. A teljes mértékben magyar forgatókönyvön a csapat közel másfél évig dolgozott, hogy Léna, Dávid, Gabi, Antal, Judit és Iván története izgalmasan folytatódjon.

 

A rendezők Herendi Gábor és Fazakas Péter voltak, a már ismert színészeken kívül pedig olyan nevek csatlakoztak a második évadhoz, mint Udvaros Dorottya vagy Szabó Kimmel Tamás.

 

„Az egyik szemem sír, a másik nevet, hogy véget ért a Társas játék második évadának forgatása. Egyrészt jó érzés, ahogy a filmesek mondják, hogy az anyag dobozban van, vagyis mindent leforgattunk, már csak az utómunka van hátra. Másrészt kicsit szomorú is vagyok, hogy vége. Nagyon jó volt csinálni, a csapat fantasztikus volt, egy nagyon jó hangulatú munkán vagyunk túl.” – árulta el Herendi Gábor. – „Ilyenkor nagyon hiányzik mindenki, hiszen a napi tizenkét-tizennégy óra együttlét igencsak összekovácsolja a társaságot. A forgatás végével a rendező már szokta érezni, hogy milyen az anyag minősége. Nagyon jók az érzéseim. Szerintem felülmúltuk az első évadot, izgalmasabb, pörgősebb anyag született, de majd a nézők döntsék el, igazam van-e.”

 

Az első évad végén mindenki megtalálta boldogságát, Léna és Dávid, Gabi és Antal is egymásra talált. Ivánt elhagyva pedig Judit is új életet kezdett, de hogy hogyan folytatódik a Társas játék szereplőinek története, és miként tér vissza az első évadban elhunyt Léna édesanyja, az csak októberben derül ki. Bőven számíthatunk fordulatokra ezen túl is, elég csak a sorozat új szereplőinek sorára gondolni. Martinovics Dorina, Simon Kornél, Pokorny Lia, Gazsó György, Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs mellett Udvaros Dorottya, Parti Nóra, Fekete Ernő és Szabó Kimmel Tamás is látható lesz a Társas játék második évadában.

 

Már nem kell sokat várni a történet folytatására, ezen a hétvégén pedig bárki felidézheti az első évad eseményeit, vagy bepótolhatja lemaradását. Az HBO ugyanis szeptember 28-án és 29-én Társas játék hétvégét tart és műsorára tűzi a teljes első évadot.

 

Társas játék hétvége – A teljes első évad

2013. szeptember 28-án 16:45-től és

2013. szeptember 29-én 16:50-től az HBO-n!

 

http://www.hbo.hu/series/tarsas-jatek-1_-71505

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük