Csaknem százszázalékos a szobakihasználtság a május elsejei hosszú hétvégén a hévízi NaturMed Hotel Carbonában. A külföldi kúravendégek mellett ilyenkor megnövekszik a belföldi vendégek aránya, amit a Carbona a helyieket megszólító ünnepi különlegességekkel és egészségmegőrző szolgáltatásokkal is támogat.

Csaknem százszázalékos a szobakihasználtság a május elsejei hosszú hétvégén a hévízi NaturMed Hotel Carbonában. A külföldi kúravendégek mellett ilyenkor megnövekszik a belföldi vendégek aránya, amit a Carbona a helyieket megszólító ünnepi különlegességekkel és egészségmegőrző szolgáltatásokkal is támogat.

Csaknem teljes kapacitással, 98 százalékos telítettséggel üzemel a hévízi NaturMed Hotel Carbona a háromnapos május elsejei hosszú hétvégén. A magyarok közül sokan foglalnak szállást Hévízen, így közel harmincszázalékos a szállodában a belföldi vendégek aránya ebben az időszakban.

A Carbona hazai látogatóinak körében a május elsejei programokkal egybekötött csomagajánlat váltotta ki a legnagyobb érdeklődést. Míg az osztrák, német, francia és orosz vendégek elsősorban hosszabb tartózkodás mellett, kifejezetten gyógykezelés céljából érkeznek Hévízre, a belföldi vendégeket elsősorban az aktualitások, tematikus programok vonzzák. Ezért külön figyelnek arra a szállodában, hogy a nyugodt környezet mellett színes programok is várják a magyarokat. A Kézművesek utcája elnevezésű program keretében környékbeli kézművesek, iparművészek mutatják be és kínálják eladásra portékáikat, Hertelendy Attila pedig operett műsorral várja a közönséget. A szórakoztató programok mellett a szálloda vendégei az egészség jegyében különböző állapotfelméréseken is részt vehetnek.

2015-ben egyébként még négy hosszú hétvége segít megnyújtani a pihenést: a pünkösdi (május 24-25) után az augusztus 20-i négynapos hétvégét használhatjuk ki (augusztus 20-23), azt követően pedig legközelebb az október 23-i háromnapos hétvégét, végül pedig a négynapos karácsonyi hétvégét.


A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szállodája. 261 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának egyik legjelentősebb szereplője. A Hotel Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat kapott, 2012-ben elnyerte a European Health Spa Award-ot, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A Carbona elnyerte az MSZÉSZ és a Magyar Turizmus Zrt. „Év Szállodája" díját négy csillag superior kategóriában a 2013-as eredményei alapján, 2014-ben pedig elnyerte a MagyarBrands elismerést. A Gault&Millau Magyarország 2015-ös kalauza szerint a hévízi NaturMed Carbona a legjobb négycsillagos wellness szálloda Magyarországon, a FIT Resien közönségszavazatai alapján pedig 2014 legjobb Health & Spa szállodája. A TripAdvisor közössége a hazai TOP 10 hotel közé választotta a Carbonát családi hotelek kategóriában, és a szállodának ítélte a TripAdvisor Travellers' Choice 2015 díjat.

www.carbona.hu | www.facebook.com/hotelcarbona

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük