Terjeszkedik a MAGENTA

2014. szeptember 11-én Budapest szívében az Andrássy úton a Hello Baby bár teljesen átalakul egy estére, hogy a JOY bemutatja Magenta – It's Fashion Time!  – divatbemutatónak adjon otthont, amely a Magenta 2014-es őszi kollekcióját mutatja be. A cég a nagyszabású divateseménnyel ünnepli új, Andrássy úti üzletének megnyitóját.

 

2014. szeptember 11-én Budapest szívében az Andrássy úton a Hello Baby bár teljesen átalakul egy estére, hogy a JOY bemutatja Magenta – It's Fashion Time!  – divatbemutatónak adjon otthont, amely a Magenta 2014-es őszi kollekcióját mutatja be. A cég a nagyszabású divateseménnyel ünnepli új, Andrássy úti üzletének megnyitóját.

 

A 2014-es őszi szezon fontos mérföldkő a cég életében. Négy új márkabolt nyílik szeptember folyamán Sopronban, Kecskeméten, Pozsonyban a Polus Centerben és Budapesten, az Andrássy úton. Utóbbi a cég zászlóshajója, melynek ünnepélyes átadására szintén szeptember 11-én kerül sor.

 

A Magenta tervezője Dankó Ágnes és csapata hetek óta dolgozik a bemutató ruháin. 64 szettet lehet majd megcsodálni, az idei őszi szezon kedvenc darabjaiból.

 

„A 2014-es őszi kollekció a komolyabb, klasszikus vonalat képviseli. A szezonban előtérbe került a csipke, mely a szoknyák és a felsők remek kiegészítője; romantikus és egyben alkalmi jelleget kölcsönözve a darabnak. Emellett a könnyed, lágy esésű szaténok és muszlinok felhasználásával szintén több öltözet készült. A klasszikus darabok újfajta különleges aranyszálas szövetekből készültek, melyek sűrű szövése és tartása segíti a fazonok érvényesülését.

Összességében a kollekció egy modern, nőies és elegáns képet sugároz. A fiatalos, modern elemek a klasszikus darabokkal remek összképet alkotva egy harmonikus egésszé állnak össze. Így kortól és alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a számára tökéletes ruhadarabot, amelyben igazi Nőnek érezheti magát." – mondta el Dankó Ágnes a kollekció megálmodója.

 

Az est háziasszonya idén is Kiss Ramóna színésznő lesz, a nagyérdemű szórakoztatásáról Bogi gondoskodik.  A bemutatók végeztével éjfélig tartó mulatozás veszi kezdetét, a zenefelelős Lotfi Begi a Compact Disco alapítója lesz.

A divatbemutatón a sminkeket Fábián Évi és csapata, a hajakat pedig a Haircut Salon and More készítik.

 

Az est folyamán a Campari biztosít a vendégek számára Americano koktélokat, míg az alkoholmentes fogyasztásért a Vöslauer lesz a felelős. Az esemény média partnerei a Joy és a femcafe.hu

 

Az Andrássy úti üzlet, a MAGENTA zászlóshajójának megnyitóját 12 hónapos munka előzte meg. A gondos helyszínválasztás és Sütő Kata remek belsőépítészeti munkája remélhetőleg együtt öregbítik majd a MAGENTA hírnevét.

 

A főváros szívében, az Andrássy út 57 sz. alatt debütál a cég exkluzív zászlóshajója Magenta Showroom Budapest néven. A vintage stílusban megálmodott üzlet klasszikus boutique hangulattal várja a kifinomult vásárló közönséget. ".- nyilatkozta Dankó Dániel a MAGENTA marketing igazgatója.

 

A MAGENTA nagy szeretettel vár minden érdeklődőt és lelkes rajongót az eseményre! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.hellomagenta.hu oldalon lehet, a jegyeket pedig az új üzletben lehet átvenni (Andrássy út 57.) szeptember 8.-11. között, nyitvatartási időben.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük