2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tini Nindzsa Teknőcök második évad

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79491"><img class="image image-_original" src="/files/images/tiniN%20(1).jpg" border="0" width="471" height="295" /></a></span>Mutáns harcosok és rengeteg pizza - Tini Nindzsa Teknőcök hétvége a Nickelodeonon. Maratoni vetítést követően jön ma a Tini Nindzsa Teknőcök 2. évada. Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek.</p> <p> 

tinin%20(1)Mutáns harcosok és rengeteg pizza – Tini Nindzsa Teknőcök hétvége a Nickelodeonon. Maratoni vetítést követően jön ma a Tini Nindzsa Teknőcök 2. évada. Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek.

 

tinin%20(1)Mutáns harcosok és rengeteg pizza – Tini Nindzsa Teknőcök hétvége a Nickelodeonon. Maratoni vetítést követően jön ma a Tini Nindzsa Teknőcök 2. évada. Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek.

 

A Nickelodeon nézői egy teljes hétvégén keresztül, április 19-én és 20-án eleveníthetik fel, honnan is indultak el a feltörekvő hősök. Hogyan jöttek fel először a csatornából? Hogyan tanulták meg első mesterfogásaikat? A maratoni hétvége zárásaként pedig bemutatkozik a Tini Nindzsa Teknőcök második évada!

Magyarország legnézettebb gyerekcsatornája, a Nickelodeon 2012-ben az Avatár és a Kung Fu Panda után ismét olyan animációs sorozattal jelentkezett, amelyre a képregénykedvelők is felkapták a fejüket.

 

A Tini Nindzsa Teknőcök 1984 óta szolgáltatnak beszédtémát a geekeknek, azt azonban kevesen tudják, hogy Kevin Eastman kezdetben csak viccből rajzolta le a karaktereket, akik aztán rövid időn belül világhírnévre tettek szert.

Leonardo az, aki tudja, merre kell futni, ha épp ég a ház. Donatello kifundálja a leggyorsabb kiutat, Michelangelo pedig űzi-hajtja a többieket, míg Raphaello az egójával küszködik. A teknőcök nem csupán eltérő maszkokat hordanak, fegyverzetük és hozzáállásuk is szépen kidolgozott, szerethető jellemekre utal. Nem is csoda, hogy Michael Bay úgy döntött, készít egy igazi hollywoodi blockbustert Megan Foxsszal, egy csomó új kalanddal és némi humorral.

 

A Nickelodeon április  20-án, 12:30-tól egészen kora estig levetítették a Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat mind a 26 részét, ezzel bemelegítve a folytatásra.

Április 20-án, vasárnap 18:00-tól jön ugyanis a széria vadiúj, második évada! Donatellóék vadiúj kalandokkal, soha nem látott ellenségekkel és persze a jól ismert Zúzóval néznek ismét farkasszemet, mentoruk, Szecska mester segítségére pedig minden eddiginél jobban szükségük lesz majd. De ezt már mindenki nézze meg magának, érdemes lesz!

 

 2014. április  20-án, 12:30-tól 
Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat mind a 26 része

2014. április 20-án, 18:00-kor!

Tini Nindzsa Teknőcök vadiúj, második évad premier.

 

http://www.nickelodeon.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.