2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Több ezer üzleti ajánlat az Enterprise Europe Network Üzleti partnerkereső adatbázisában

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/19868"><img class="image image-preview" src="/files/images/euroo_1.jpg" border="0" width="195" height="135" /></a></span>Az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatóságának vállalkozásfejlesztési hálózata - az Enterprise Europe Network - 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet tömörít. A Hálózat célja, a vállalkozások nemzetközi kapcsolatépítésének támogatása, legyen szó akár üzleti kapcsolatokról, innovációról, vagy éppen K+F együttműködésekről.</p> <p> 

euroo 1Az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatóságának vállalkozásfejlesztési hálózata – az Enterprise Europe Network – 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet tömörít. A Hálózat célja, a vállalkozások nemzetközi kapcsolatépítésének támogatása, legyen szó akár üzleti kapcsolatokról, innovációról, vagy éppen K+F együttműködésekről.

 

euroo 1Az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatóságának vállalkozásfejlesztési hálózata – az Enterprise Europe Network – 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet tömörít. A Hálózat célja, a vállalkozások nemzetközi kapcsolatépítésének támogatása, legyen szó akár üzleti kapcsolatokról, innovációról, vagy éppen K+F együttműködésekről.

 

A vállalkozások az Enterprise Europe Network kollégáival Magyarország több városában is felvehetik a kapcsolatot: a hálózatot működtető konzorcium koordinátora a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA Enterprise Europe Network irodák: Budapest, Eger, Miskolc), tagjai kereskedelmi- és iparkamarák (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged), valamint a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat konzorcium két megyei szervezete (Zalaegerszeg, Nyíregyháza).

 

Az Enterprise Europe Network magyarországi partnerei weboldalukon keresztül új lehetőséget biztosítanak a nemzetközi kapcsolatok bővítésére

 

Az üzleti partnerkereső adatbázis a hálózathoz tartozó országok cégeinek üzleti ajánlatait, igényeit és lehetőségeit tartalmazza, támogatva a mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi üzleti kapcsolatépítő tevékenységét. A rendszer – melynek használata teljes mértékben ingyenes – a legkülönfélébb tevékenységi körű cégek profiljából épül fel: részletes leírás hosszú távú partnerkeresési igényeikről és ajánlataikról.

 

Amennyiben egy hazai KKV nemzetközi üzleti partnert keres, böngészhet ágazat vagy célország szerint, illetve használhatja a szabadszavas keresőt is. Mindezek mellett folyamatosan értesülhet a céget érintő üzleti ajánlatokról hírlevél feliratkozás vagy RSS-Feed szolgáltatás segítségével. Ezután, ha egy profil felkeltette érdeklődését, nem kell mást tennie, mint a területileg illetékes Enterprise Europe Network partnernek jelezni azt a profilok alján megadott e-mail címen.

 

Érdemes regisztrálni is az adatbázisba!

 

Az adatbázisba regisztráló cégek partnerkeresése az Európai Unió tagországaiban és az Európai Unión kívül is (pl. Kína, Japán, Dél-Korea, USA) megjelenik, így nagyobb eséllyel találhatják meg potenciális üzletfeleiket. Az angol nyelvű adatbázis használata térítésmentes és védi a vállalkozások adatait: az adatlapok a cégek elérhetőségét nem tartalmazzák, kapcsolatfelvétel kezdetén az Enterprise Europe Network tanácsadói közvetítenek és így az ügyfél a megfelelő partnerekkel léphet kapcsolatba.

 Bővebb információ a nemzetközi üzleti partnerkereső adatbázisról és az ajánlatokról az Enterprise Europe Network honlapján található: http://www.enterpriseeurope.hu

Kérdés esetén az Enterprise Europe Network munkatársai az een@hita.hu e-mail címen állnak az érdeklődők szíves rendelkezésére. A szolgáltatások ingyenesek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.