2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TÖBB SZAKEMBER AZ ÚJ HOVENTÁN

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44637"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hoventa_logo_1371.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Sikerrel zárt az új HOVENTA. A tavalyihoz képest mintegy 70 százalékkal nőtt a szakemberek száma a látogatók körében. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban múlt pénteken zárult Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítást most először szervezte a HUNGEXPO Zrt. <strong>

Sikerrel zárt az új HOVENTA. A tavalyihoz képest mintegy 70 százalékkal nőtt a szakemberek száma a látogatók körében. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban múlt pénteken zárult Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítást most először szervezte a HUNGEXPO Zrt.

Sikerrel zárt az új HOVENTA. A tavalyihoz képest mintegy 70 százalékkal nőtt a szakemberek száma a látogatók körében. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban múlt pénteken zárult Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítást most először szervezte a HUNGEXPO Zrt.

A négy napos rendezvény ideje alatt szerdán és csütörtökön rendezték a Business Travel Show-t, a céges, szervezeti és üzleti utazások kiállítását, valamit az EVENT Expo rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítást. A három kiállítást összesen 12 ezren keresték fel.

A HOVENTA számos újdonsággal várta a vendéglátó- és szállodaiparba érdekelt üzletembereket. Az idei kiállítás az 5000 négyzetméteres nettó kiállítási területtel, mintegy 25%-os növekedést mutatott a tavalyi évhez képest. Bővült a tematikája, hangsúlyosabb szerepet kapott a szállodaipar témaköre. A kiállításon a 115 hazai cég mellett olasz, görög, cseh, osztrák és szerb kiállítók mutatkoztak be.

A HOVENTA a szakma lehető legszélesebb spektrumát mutatta be az érdeklődőknek. Kiemelt téma volt a HOTEL & RESTAURANT DESIGN. A Lakberendezők Országos Szövetsége a Trend Sziget standján a hotelek és szállodák modern fürdőszoba megoldásaiból adott ízelítőt. Újdonság volt a Welcome Pult, ahol  látványos bármixer bemutatók zajlottak, és a Future Gastro stand is ahol a jövő vendéglátó technikáit mutatták be. Kiemelkedő esemény volt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség válogatottjainak világbajnoki főpróbája, az Év Cukrásza, és az Év Junior Cukrásza verseny. A HOVENTA szakmai konferenciáin és workshop-jain több száz szakember vett részt.

A 30. HOVENTA – újabb fejlesztésekkel -, 2011. október 11-14. között jelentkezik.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legközelebbi rendezvénye a november 12-én nyitó, népszerű Hó-Show+ a SPA&Wellness kiállítással, valamint a szintén ekkor zajló TEREPZÓNA – szabadidő-autós bemutató és verseny.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük