2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Touch ID támogatás a SaxoTraderGO-ban — A Saxo Bank biztonságosabbá teszi a mobil kereskedést

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97735"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_641.jpg" border="0" width="281" height="179" /></a></span>A  Saxo Bank lehetővé tette ügyfelei számára, hogy biometrikus azonosítással használhassák a SaxoTraderGo platformot. A Touch ID támogatással rendelkező iPhone-okon és iPad-eken már bármelyik országban elérhető ez az újítás, amely képes több fiók azonosítási adatait is tárolni.

A  Saxo Bank lehetővé tette ügyfelei számára, hogy biometrikus azonosítással használhassák a SaxoTraderGo platformot. A Touch ID támogatással rendelkező iPhone-okon és iPad-eken már bármelyik országban elérhető ez az újítás, amely képes több fiók azonosítási adatait is tárolni.

A  Saxo Bank lehetővé tette ügyfelei számára, hogy biometrikus azonosítással használhassák a SaxoTraderGo platformot. A Touch ID támogatással rendelkező iPhone-okon és iPad-eken már bármelyik országban elérhető ez az újítás, amely képes több fiók azonosítási adatait is tárolni.

A fejlesztéssel kapcsolatban Christian Hammer, a Saxo Bank platform-fejlesztési igazgatója elmondta: „A SaxoTraderGO bevezetése óta folyamatosan észleljük, hogy egyre több ügyfelünk használja mobil eszközről a platformot. A Touch ID támogatás bevezetésével úgy könnyítjük meg az ügyfeleink számára a számláik elérését, hogy az általunk fontosak tartott magas szintű biztonságot is fenntartjuk. Decemberig az ügyfeleink több mint 50%-a váltott SaxoTraderGO-ra, amelyet a legtöbben a folyamatos technológiai innováció miatt választanak."

Ezzel egy időben chat-funkcióval is gazdagodott a platform, így az ügyfelek közvetlenül kommunikálhatnak a Saxo Bank kereskedőivel. Ezen felül egy multi-screen támogatás is bevezetésre került, amelynek segítségével az interaktív chartok külön ablakban jelennek meg, miközben az ügyfél továbbra is aktívan kezelheti az alap- platformot.

A SaxoTraderGO a bank új generációs platformja, a Saxo OpenAPI-jára épült, és 2015 májusában került piacra. Az OpenAPI egy olyan szolgáltatási infrastruktúra, amely átfogja a kereskedés minden szakaszát, az előkészítéstől a post-trade szolgáltatásokig, és lehetővé teszi az intézményi partnereknek, hogy saját innovatív végfelhasználói (front-end) fejlesztéseiket is a rendszerhez illeszthessék. A SaxoTraderGO kereskedési és befektetési képességei így integráltan jelenhetnek meg az adott intézményi partner saját alkalmazásaiban és rendszerében, és az intézményi partner magas fokú kereskedési élményt kínálhat ügyfeleinek a devizapiac, a részvények, ETF-ek, CFD-k, határidős ügyletek, opciók és pénzpiacok területén.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.