2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tovább bővül a UPC kábeles HDTV műsorkínálata

4 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42533"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/upc_1.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.upc.hu" title="www.upc.hu" width="100" height="88" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.upc.hu/">www.upc.hu</a> </strong></span></span>További nagyfelbontású, sport és ismeretterjesztő HD-csatornákkal bővül a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós kínálata. </p><p> 

www.upc.huwww.upc.hu További nagyfelbontású, sport és ismeretterjesztő HD-csatornákkal bővül a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós kínálata.

 

www.upc.huwww.upc.hu További nagyfelbontású, sport és ismeretterjesztő HD-csatornákkal bővül a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós kínálata.

 A hazai Spektrum TV megújult adásának tesztjelleggel továbbított HD-változata – elsőként a UPC hálózatán – már mostantól elérhető az előfizetők számára. A választékot ismét gazdagító ESPN America sportcsatorna pedig hamarosan a megújuló, immár az NFL-bajnokságot is tartalmazó HD-változatban is látható lesz. A UPC kábelhálózatán elérhető HD-adások száma így összesen már kilencre emelkedik. Újdonság, hogy mostantól már a kisebbik, digitális bronze csomaghoz is választható HD-adásokat tartalmazó opció, így akár hatezer forintért is nézhetővé válnak a legkorszerűbb, valósághű képet nyújtó műsorok.

Az új típusú, nagyfelbontású, nagyképernyős HD és HD-ready tévékészülékek terjedésével párhuzamosan a hazánkban elérhető HD tévéadások száma is fokozatosan egyre növekszik. A UPC Magyarország két évvel ezelőtt az elsők között indította el kábelhálózatán a nagyfelbontású televíziózást, eredetileg három HD-csatornát kínálva. Mára ez a különleges kínálat csaknem a háromszorosára bővült: az Eurosport és a National Geographic HD után a közszolgálati m1 és m2 mellett az ATV nagyfelbontású adása, illetve a filmcsomagok előfizetői számára az HBO HD és a Filmbox HD is elérhető. A mozifilmek mellett elsősorban a természetfilm és sportműsorok igazán látványos nagyfelbontású változatai nyújtanak újszerű, kiemelkedő nézői élményt, ezért a UPC ezekkel a tartalmakkal bővíti tovább HD-kínálatát.

Megújult Spektrum HD-ban

Mostantól már a legújabb hazai nagyfelbontású műsor, a Spektrum HD adása is a kínálat részét képezi, amely a HD-lehetőségre előfizető minden ügyfélnek automatikusan, többletdíj nélkül a rendelkezésére áll.

Az immár 15 éves magyar ismeretterjesztő csatorna ezzel párhuzamosan megújult, frissebb, modernebb arculatot kapott és tartalmában is átalakult. A mostantól szélesvásznú 16:9-es képaránnyal sugárzott adásban olyan vadonatúj műsorok is láthatóak, mint a Kozmikus kilátások, a Leplezetlen jövő, A Föld legforróbb pontja, melyek olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy mi lesz az emberiség sorsa, mi történik a Földdel és milyen meglepetéseket tartogat még számunkra a 21. század. A világegyetem és az emberiség múltjának, jelenének és jövőjének eddig feltáratlan titkaival foglalkozik a hétköznaponként este fél 10-kor jelentkező UniverZoom.

Amerikai sportok nagy felbontásban

Az amerikai futball, a baseball és más amerikai sportokat kedvelő előfizetők kérését figyelembe véve a UPC ismét elérhetővé tette az ESPN America műsorát digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában.  A csatorna egyelőre még normál (SD) képfelbontással érhető el, mivel jelenleg csak ez a változat tartalmazza a széles körben kedvelt NFL bajnokságot. Hamarosan azonban már az ESPN America is HD minőségben, az NFL-t is magába foglaló tartalommal lesz elérhető.

HD-opció és DVR már a kisebb csomaghoz is

Az ESPN America HD-val összesen már kilencre emelkedik a UPC kábelhálózatán elérhető nagyfelbontású tévéadások száma. Ezek a korszerű programok mától már a kisebbik (bronze) digitális tévés csomaghoz is megrendelhetők, nem csupán a nagyobbik (gold) csomag előfizetői számára érhetőek el. Jelenleg így már 6.000 forintos havidíjjal is hozzáférhetők a HD-adások, 43 más digitális tévéműsor mellett. A HD-lehetőséget választóknak a UPC beépített digitális videorögzítővel is ellátott médiabox vevőkészüléket biztosít, így a magas minőség mellett egyben a sugárzott műsorok megállítása, visszatekerése vagy rögzítése is lehetővé válik számukra.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.