Keresse a népszerű trilógiában megjelenő sztárokat a Paramount Channel műsorán. A Csupasz Pisztoly trilógiának rengeteg rajongója van, akik kívülről fújják a jobbnál-jobb poénokat.

 

Keresse a népszerű trilógiában megjelenő sztárokat a Paramount Channel műsorán. A Csupasz Pisztoly trilógiának rengeteg rajongója van, akik kívülről fújják a jobbnál-jobb poénokat.

 

Kevesen tudják azonban, hogy az amerikai szórakoztatóipar számos nagyágyúja is feltűnik egy-egy pillanatra a vígjátékokban, vagy éppen álcázva lehet őket látni. Jó hír, hogy a szeptember 30. és október 2. közötti hétvégén bárki megtekintheti mindhárom részt és megkeresheti a rövid szerepek erejéig felbukkanó sztárokat is.

 

Íme, egy kis segítség, hogy kikre melyik jelenetekben érdemes odafigyelni!

 

A világ egyik legsikeresebb parodistája Weird Al Yankovic mindhárom Csupasz Pisztoly filmben felbukkan egy-egy rövid jelenet erejéig. Az első és a harmadik részben önmagát alakítja, míg a másodikban egy zavarodott bűnözőt, aki pisztolyt szegez a kapitányságon a rendőrökre. Az „akció" azonban nem tart sokáig, hiszen beront az irodába Drebin, vagyis Leslie Nielsen és eltarolja Weird Al Yankovic-ot, aki pechjére pont az ajtó előtt áll. A zenés paródiák állócsillaga nem titkolta, hogy óriási álma vált valóra azzal, hogy szerepelhetett mindegyik filmben, amit kihasználni sem szégyellt. 1988-ban, az első Csupasz Pisztoly megjelenése után ugyanis minden randevú-partnerét elvitte a filmre moziba, anélkül, hogy elárulta volna, hogy ő is szerepel abban. Ráadásul minden alkalommal ugyanazt az ingjét vette fel, mint amit a filmvásznon is visel: a poéngyáros állítása szerint minden hölgy szívét elrabolta ezzel.

http://giphy.com/gifs/wxb9p8yJBtzxK

 

A Csupasz Pisztoly 2 ½ című, második részben nem csak Weird Al Yankovic, hanem a hollywoodi filmes és TV-s szakma egyik „nagyágyúja", Bryan Michael Stoller is felbukkan egy „cameo", azaz rövid szerep erejéig, amit a Paramount Channel nézői is megfigyelhetnek a hétvégén. Bár Stollert személy szerint hiába keresi bárki, ugyanis ő egy gorillát alakít abban a híres jelenetben, amikor Drebin véletlenül áttöri egy tankkal a helyi állatkert kerítését.

http://giphy.com/gifs/wceFG2ekV9o5y

 

A népszerű amerikai sorozatszínésznőt, Courteney Coxot szintén nem egyszerű megtalálni a Csupasz Pisztoly 33 ⅓ című, utolsó részben. Bár feltűnik a fiktív Oscar-gálán, őt nem jelentik be, és nem hívják ki a színpadra – pedig ott ül a közönség soraiban.

 

Érdekes, hogy Alfred Hitchcockhoz vagy Stephen Kinghez hasonlóan a Csupasz Pisztoly filmek rendezői is szívesen bukkantak fel villanásnyi szerepekben, saját filmjükben. Az első rész főcíme alatt például David Zucker rendező látható, amint éppen felrak egy képet a falra, miközben félre kell ugrania a száguldó rendőrautó elől. Robert K. Weiss producer pedig utcai hot dog árusként látható a képernyőn egy pillanatra.

 

Csupasz Pisztoly trilógia szeptember 30. és október 2. között a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján, benne:

 

Szeptember 30.: Csupasz Pisztoly

Október 1.: Csupasz Pisztoly 2 ½

Október 2.: Csupasz Pisztoly 33 ⅓

 

https://www.facebook.com/paramountchannelhungary/videos/682765478567166

http://www.paramountchannel.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük