2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TÚL A 150 ezren — Egyre felkapottabb a T-Home és a T-Mobile családi balesetbiztosítása

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58049"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_456.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="50" /></a></span>Míg korábban főleg az kötött balesetbiztosítást, akit egyszer már ért baleset, a tendencia mára elmozdulni látszik. A Magyar Telekom és az Union Biztosító 2008-ban kezdődött együttműködésének eredményeként ma már több mint 150 ezren tudhatják magukat biztonságban.</p> <p> 

image1 456.thumbnailMíg korábban főleg az kötött balesetbiztosítást, akit egyszer már ért baleset, a tendencia mára elmozdulni látszik. A Magyar Telekom és az Union Biztosító 2008-ban kezdődött együttműködésének eredményeként ma már több mint 150 ezren tudhatják magukat biztonságban.

 

image1 456.thumbnailMíg korábban főleg az kötött balesetbiztosítást, akit egyszer már ért baleset, a tendencia mára elmozdulni látszik. A Magyar Telekom és az Union Biztosító 2008-ban kezdődött együttműködésének eredményeként ma már több mint 150 ezren tudhatják magukat biztonságban.

 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Magyar Telekom és az Union Biztosító együttműködésének keretében kialakított családi baleset-biztosítás, amelyet a T-Home és a T-Mobile havidíjas ügyfelei 2008 óta kedvező feltételek mellett igényelhetnek. Az ajánlat lényege, hogy az egész család biztonságban érezheti magát, hiszen a biztosítás az azt igénylő ügyfél minden, vele egy háztartásban élő, 75 éven aluli közvetlen családtagjára vonatkozik.

Egy felmérés szerint az ügyfelek 75 százaléka inkább olyan konstrukciót választ, amely a család minden tagjára érvényes. Ezt az eredményt a Magyar Telekom ügyfélszáma is alátámasztja, hiszen eddig több mint 150 ezren döntöttek úgy, hogy biztonságban szeretnék tudni családtagjaikat, és ehhez ezt az egyszerű és kényelmes biztosítási konstrukciót választották. A biztosítás kockázatviselése a Föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed.

 

Döntő szempontok

A Magyar Telekom és az Union Biztosító közösen készített felmérése szerint az ügyfelek a vizsgált baleseti események közül leginkább a közlekedési balesetektől tartanak.

Könnyen hihetnénk, hogy balesetbiztosításra csak annak van szüksége, aki veszélyesen él; a valóság azonban mást mutat: otthon, munkavégzés közben vagy közúton nagyjából 600 ezer ember szenved balesetet évente.  Míg korábban főleg az kötött balesetbiztosítást, akit egyszer már ért baleset, az elmúlt hónapokban látszik némi elmozdulás, aminek egyik oka, hogy a biztosítás kötése nem igényel olyan mértékű anyagi ráfordítást, mint például egy életbiztosítás, viszont baj esetén óriási segítséget jelenthet.

 

A T-Mobile ügyfelei a balesetbiztosításon kívül már utas-, készülék- és számlabiztosítással is csökkenthetik a nem várt események kockázatát. Bővebb információ a biztosítási szolgáltatásokról a T-Mobile honlapján (http://t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/biztositas) olvasható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.