Vadonatúj jazzfesztivál új helyszíneken, sok újdonsággal a Velencei-tónál!

 

Vadonatúj jazzfesztivál új helyszíneken, sok újdonsággal a Velencei-tónál!


A Velencei-tavi JazzFACE Fesztivál estjei a tókörnyéken élő jazz-arcok és sztár barátaik közreműködésével a jazz műfaj sokszínű arcát mutatják be, a fesztiválesteket a TűzART Projekt vérpezsdítő előadásai színesítik.

A Június 24-től, Szent Iván éjtől szombatig tartó JazzFACE fesztiválestek sztárvendégei: csütörtökön a Djangology, Frankie Látó és Ferenczi György az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben, pénteken Váczi Eszter Quartet a Velence Resort & Spa ****-ban, szombaton Szakcsi Lakatos Béla Trió a Vital Hotel Nautis**** és az Agárdi Pálinkafőzde közös helyszínén.

A JazzFACE kamarahelyszíne az agárdi Velencei-tavi Galéria, ahol a Kodolányi Jazz Színpad és a TűzART Projekt programjai garantálják a pezsgő, fesztiváli hangulatot.

A fesztivált a TűzART Projekt mozgásművészeti előadásai teszik még különlegesebbé.
A Velencei-tavi Galéria kamarahelyszínen szombaton artisták, zsonglőrök, gólyalábasok, kongások és DJ-k kápráztatják el a nagyérdeműt, lesz TűzTánc fotókiállítás, kisebbeknek zsonglőrtanoda és Microcirkus és az est fénypontja: a Tűzszínház előadása a Torokingató Mangó kongashow zenéjére.

Forró fesztiválestekkel és hűsítő, vízparti élményekkel várnak a Velencei-tavi JazzFACE Fesztiválra! JazzFACE, a jazz tüzes arca.

Részletes program és jegyfoglalás: www.jazzface.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük