Autópálya-matricával együtt vásárolható balesetbiztosítás az OMV töltőállomásokon A biztosítás a magyar autópályákon történt közlekedési baleseti eseményekre terjed ki

 

Autópálya-matricával együtt vásárolható balesetbiztosítás az OMV töltőállomásokon A biztosítás a magyar autópályákon történt közlekedési baleseti eseményekre terjed ki

 

Nagyobb biztonságérzettel közlekedhetnek a magyar autópályákon azok az autósok, akik az autópálya-matricával együtt megvásárolják a matrica érvényességének idejére szóló közlekedési balesetbiztosítást. Az UNION Biztosító új terméke, amelyet 2013. április 6. óta lehet megvásárolni a matricákkal együtt az OMV töltőállomásain, a vezető mellett érvényes az utasokra is.

 

Az UNION Biztosító és az OMV Hungária közös konstrukcióban értékesített új terméke könnyen elérhető az autósok számára. A biztosítás megkötése csak másodperceket vesz igénybe: mindössze jelezni kell a töltőállomás kasszás munkatársának a szándékot, aki már úgy adja ki az autópálya-használati jogosultságról szóló nyugtát, hogy azon rajta van a biztosítási díj tétele is. A biztosítás kiterjed a biztosított autójában utazó személyekre is, és a biztosítási díj az autópálya-használati jogosultság időtartamától függ: például egy személygépkocsi utasainak egy hétre szóló biztosítása összesen 200 Ft.

 

„Az új biztosítással az a szándékunk, hogy növeljük az autósok biztonságérzetét, és ezzel is hozzájáruljunk a nyugodt, balesetmentes közlekedéshez. Az UNION Biztosítóval való együttműködéssel egy újabb alapvetően fontos szolgáltatást tudunk nyújtani az autósoknak, és tovább erősítjük a töltőállomásaink szolgáltató-központ jellegét" – mondta Müller Zsolt, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 

„A biztonságra való törekvés természetes igény minden élethelyzetben, az utazás esetében pedig ez hatványozottan igaz. Az OMV töltőállomásain elérhető balesetbiztosítással erre kínálunk kényelmes, gyors megoldást az utazóknak, akik együttműködésünk eredményeként az autópálya matrica megvásárlásakor gondoskodhatnak a biztonságról is." – tette hozzá Lehel Gábor, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója.

 

www.omv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük