Megjelent a Becker új, prémium kategóriás navigációs termékcsaládja, amelyeken az iGO My way navigációs szoftver testre szabott verziója fut. A minden készülékben megtalálható tulajdonságok között szerepel a továbbfejlesztett TTS, a környezetbarát útvonaltervezés és az Alternate Routes funkció is.

 

Megjelent a Becker új, prémium kategóriás navigációs termékcsaládja, amelyeken az iGO My way navigációs szoftver testre szabott verziója fut. A minden készülékben megtalálható tulajdonságok között szerepel a továbbfejlesztett TTS, a környezetbarát útvonaltervezés és az Alternate Routes funkció is.

Már elérhető a Becker legújabb prémium termékcsaládja, amely az egyéni és professzionális felhasználók számára egyaránt testreszabott navigációs megoldásokat kínál. A három készülékcsalád mindegyikén az iGO My way navigációs szoftver a hardvergyártó igényei szerint kialakított változata fut, amely a navigációs iparág legújabb fejlesztéseit vonultatja fel. A könnyen kezelhető, nagy teljesítményű hardver és a gyors, funkciókban gazdag szoftver együttesen biztosítják a magas szintű felhasználói élményt.

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagy múltú és elismert partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a United Navigations, a Becker készülékek gyártója. A Becker azon kevés hardvergyártók egyike, akik 2010 folyamán növelni tudták piaci részesedésüket Magyarországon. Bízunk benne, hogy az együttműködés tovább erősíti majd mindkét fél piaci pozícióját" – mondta Vahl Tamás, a Nav N Go Kft. ügyvezető igazgatója.

Még intelligensebb útvonaltervezés

A technikai újítások közül kiemelkedik a SDS hangvezérlés és az észrevehetően lerövidült tervezési idő, a megfelelő útvonal kiválasztását pedig számos hasznos és egyedi funkció támogatja. A mindegyik készülékben megtalálható Alternate Routes tulajdonság segítségével a felhasználó az utazás során bármikor választhat a készülék által javasolt optimális útvonal, illetve további három alternatíva közül. Arra is van lehetőség, hogy a legkevesebb üzemanyagot igénylő, ezáltal a környezetet leginkább kímélő útvonalat válasszuk. Az útvonal megadásakor a SmartGuess funkció a korábban megtett útvonalak, valamint a tartózkodási hely és az adott napszak figyelembe vételével automatikusan felkínálja a két legvalószínűbb úti célt.

Három készülékcsalád, hat különböző megoldás

A Becker három legújabb készülékcsaládja több verzióban is elérhető. A Becker R43 Ready család remek választás azon felhasználók számára, akik egész Európát szeretnék bejárni, hiszen a készülék 43 európai ország térképét tartalmazza. A Becker Ready 43 Traffic változata 19 ország térképét tárolja, rendelkezik beépített TMC vevővel és TTS funkcióval, mely bemondja az utcaneveket is. Funkciógazdagsága és egyszerű kezelhetősége révén ideális társ a mindennapi közlekedéshez.

A Becker Active 43 Traffic verzió specialitása a forgalmi dugók elkerülése: a TMC szolgáltatás és az időérzékelő funkció (Time-dependent routing) révén a szoftver az adott napszaknak megfelelő aktuális forgalmi viszonyok alapján tervez Európa 43 országának térképén. A forgalmi dugókban való könnyebb eligazodást a kiváló minőségű 3D megjelenítés segíti. A Becker Active 43 Talk változata a hangvezérlő funkciókkal emelkedik ki. Az SDS funkció révén képes értelmezni a szóban adott utasításokat, a célállomás pontos neve így akár egyben is megadható. A Becker Active 43 Transit verziója buszokra és más nehézgépjárművekre, például teher- és lakóautókra optimalizált. Az érintés nélküli kezelhetőséget lehetővé tévő Bluetooth és a megerősített külső felület mind a professzionális használatot segítik. Az Active modellekhez tartozó EasyClick tartóval a készülékek egyetlen mozdulattal fel- és leszerelhetők.

A Becker Professional 43 Control átfogó megoldást kínál a professzionális felhasználóknak: a TTS, az SDS, az időérzékelő és a figyelmeztető funkciók mind megtalálhatóak benne. Ezeken kívül prémium 3D csomag, prémium TMC és távirányító is hozzájárul a lehető legkényelmesebb használathoz.

Az egyes eszközökre érvényes adatokról bővebb információt a http://www.mybecker.hu/ vagy a http://www.igomyway.com/ weboldalon találhat. A mybecker.hu blog oldalán a felhasználók termékteszteket, termékhasználati útmutatót, térkép-és szoftverfrissítési segédleteket találnak. Ezen túl pedig, itt egymástól is kérhetnek segítséget a készülékek használatához, megoszthatják egymással véleményüket, tapasztalataikat.

A Becker termékek hazai disztribúcióját a CHS Hungary Kft. látja el. 

 http://www.chs.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2003&Itemid=66

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük