Kedvezményes tarifát vezet be a Vodafone egyetemistáknak és főiskolásoknak, amelyben már a szupergyors internet is része a havidíjnak.

 

Kedvezményes tarifát vezet be a Vodafone egyetemistáknak és főiskolásoknak, amelyben már a szupergyors internet is része a havidíjnak.

 

A szeptember 15-től elérhető új Kredit tarifát 18 és 26 év közötti fiatalok vehetik igénybe nagyon kedvező havidíjon, 1900 Ft-ért. A teljes egészében lebeszélhető havidíj ráadásul 100 MB belföldi adatforgalmat is tartalmaz. Utóbbi különösen hasznos a diákok számára, hiszen okostelefonjaikon is elintézhetik a tárgyfelvételt vagy a vizsgajelentkezést, ráadásul kizárólag Vodásként, a Neptun és az ETR egyetemi rendszerek mobilra optimalizált oldalait is elérhetik.

 

A Kredit a baráti kapcsolatok építésében is partner, hiszen nemcsak a Kredit, hanem a Vodafone Évfolyam tarifával rendelkező egyetemisták és főiskolások is ingyen hívhatók havi 500 Ft-ért, járjanak bármelyik felsőoktatási intézménybe. Emellett a diákok rokonaikat is díjmentesen hívhatják, amennyiben úgy döntenek, hogy az egyetemi opció helyett a Családi opciót veszik igénybe, havi 990 forintért.

 

Név

Kredit tarifa

Havidíj (100%-ban lebeszélhető bármely belföldi hálózatba)

1 900 Ft

Percdíj bármely belföldi hálózatba

20 Ft

SMS díj bármely belföldi hálózatba

20 Ft

Egyetemi csoport opció havidíja (opcionális)

500 Ft

Percdíj egyetemi csoporton belül

0 Ft

Családi opció havidíja (opcionális)

990 Ft

Percdíj családon belül

0 Ft

 

A tarifát választók a Vodafone 858 típusú, Android operációs rendszerrel érkező okostelefont 1 forintért vásárolhatják meg. Ráadásul mivel az egyetemisták számára fontos, hogy ne csak telefonjukon, hanem hordozható számítógépükön is bármikor internetezhessenek, ezért a havi 4GB adatforgalmat tartalmazó Internet Comfort mobilinternet-csomagot a jelenlegi akcióhoz képest is 10% kedvezménnyel vehetik igénybe két éven át. Így az első két hónapban a havidíj mindössze 2025, a harmadik hónaptól kezdve pedig 4050 forint. Emellett pedig az előfizetők a Vodafone PC Security szolgáltatást két éven keresztül díjmentesen megkapják.

 

A nyári szünet végén a Vodafone kamionja 15 gólyatáborba látogatott el, és mintegy húszezer leendő egyetemista ismerkedhetett meg a Vodafone ajánlataival és villámgyors mobilhálózatával. A Vodafone kamion útja ezen a videón látható: http://www.youtube.com/watch?v=pgb7w7xW3bY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük