2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új, nagy sebességű Canon vállalati lapolvasók

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/34355"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/DR-6010C.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="64" /></a></span> <p>A Canon Europe bejelentette kategóriájának leggyorsabb színes dokumentum-beolvasóját, a Canon imageFORMULA DR-6010C készüléket. A Canon új lapolvasója rugalmas dokumentumkezelési képességei mellett kiváló minőségű, pontos beolvasást kínál a vállalatoknak.</p><p>

 dr 6010c.thumbnail

A Canon Europe bejelentette kategóriájának leggyorsabb színes dokumentum-beolvasóját, a Canon imageFORMULA DR-6010C készüléket. A Canon új lapolvasója rugalmas dokumentumkezelési képességei mellett kiváló minőségű, pontos beolvasást kínál a vállalatoknak.

 dr 6010c.thumbnail

A Canon Europe bejelentette kategóriájának leggyorsabb színes dokumentum-beolvasóját, a Canon imageFORMULA DR-6010C készüléket. A Canon új lapolvasója rugalmas dokumentumkezelési képességei mellett kiváló minőségű, pontos beolvasást kínál a vállalatoknak.

A Canon lapolvasó-családjának legújabb tagja a gyors és megbízható dokumentumkezelés és fejlett képminőség mellett a kategória leghatékonyabb energiafelhasználású terméke is. A vállalati részlegeknek szánt lapolvasók piaci szegmensében* elért vezető pozíciójára építve a Canon az imageFORMULA DR-6010C mellett az imageFORMULA DR-4010C készüléket is bemutatta, amely az irodáknak kínál egyszerű és hatékony megoldást a papíralapú dokumentumok és adatok kezelésére.

„A vállalatok egyre inkább felismerik, hogy az üzleti dokumentumok hatékony kezelése mekkora hatással lehet a vállalkozás eredményeire. Ennek köszönhető a vállalati részlegek számára készülő lapolvasók piacának fejlődése" – mondta Pataki Tamás a Canon Hungária Kft. dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős üzletágvezetője.

A DR-6010C az A4-es méretű színes dokumentumokat 300 dpi felbontásban akár 60 lap/perc (=120 kép/perc) sebességgel olvassa be. A pontosabb és megbízhatóbb beolvasás érdekében a DR-6010C további képfeldolgozási képességei közé tartozik az automatikus méretészlelés, a ferdén adagolt dokumentumok korrigálása, valamint az automatikus színfelismerés, és a lyukasztási helyek eltávolítása.

Az ergonomikus, elölről adagolható U alakú beolvasási pályának köszönhetően a felhasználók a gép elülső részén vehetik ki a beolvasott oldalakat. Az akár 100 lapos kötegek teljesen automatikusan, egy műveletben kezelhetők, és az adagoló számos különböző dokumentum egyszerű kezelésére alkalmas. A DR-6010C a kategória azon kevés készüléke közé tartozik, ahol egyenes papírpálya is választható a sérülékeny vagy vastag dokumentumok – például műanyag kártyák vagy vezetői engedélyek – feldolgozásához.

„A szervezeteken egyre nagyobb a nyomás, hogy a lehető leghatékonyabban végezzék munkájukat. Az egyszerű elektronikus dokumentumkezelési megoldások bevezetése segíti a vállalatokat üzleti folyamataik hatékonyabbá tételében, a költségek csökkentésében és jövedelmezőségük megőrzésében. A Canon, a DR-6010C készülékkel egy kedvező áron elérhető nagyobb teljesítményű lapolvasó megoldást kínál" – tette hozzá Pataki.

* InfoSource 2008, a teljes év eredményei – A Canon az első számú márka (29,84% piaci részesedéssel) a vállalati részlegeknek készült lapolvasók nyugat-európai piacán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.