2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új online közösségi platform indul a hazai vállalkozásoknak

4 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84216"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image7_145.jpg" border="0" width="261" height="163" /></a></span> Új online beszállítói és tanácsadói platformot indít az EconoConsult Kft. A GOP 3.3.2 pályázat keretén belül létrehozott új rendszer a regisztrált vállalkozásokat tevékenységi körük, árbevételük, méretük, kompetenciáik és üzleti portfóliójuk alapján kategorizálja. Az ECPartner névre keresztelt platformmal a vállalkozások könnyebben találhatják meg üzleti partnereiket beruházásaikhoz, kezelhetik futó pályázati projektjeik adatait és dokumentumait, illetve különböző együttműködéseket alakíthatnak ki.

Új online beszállítói és tanácsadói platformot indít az EconoConsult Kft. A GOP 3.3.2 pályázat keretén belül létrehozott új rendszer a regisztrált vállalkozásokat tevékenységi körük, árbevételük, méretük, kompetenciáik és üzleti portfóliójuk alapján kategorizálja. Az ECPartner névre keresztelt platformmal a vállalkozások könnyebben találhatják meg üzleti partnereiket beruházásaikhoz, kezelhetik futó pályázati projektjeik adatait és dokumentumait, illetve különböző együttműködéseket alakíthatnak ki.

Új online beszállítói és tanácsadói platformot indít az EconoConsult Kft. A GOP 3.3.2 pályázat keretén belül létrehozott új rendszer a regisztrált vállalkozásokat tevékenységi körük, árbevételük, méretük, kompetenciáik és üzleti portfóliójuk alapján kategorizálja. Az ECPartner névre keresztelt platformmal a vállalkozások könnyebben találhatják meg üzleti partnereiket beruházásaikhoz, kezelhetik futó pályázati projektjeik adatait és dokumentumait, illetve különböző együttműködéseket alakíthatnak ki.

Az ECPartner (ECP) működési elve hasonló a nagy közösségi weboldalakéhoz. A regisztrált tagok egy nyilvános profilt osztanak meg magukról, melyen keresztül az alap céginformációkon kívül megjeleníthetik szolgáltatás/termék portfóliójukat, legversenyképesebb kompetenciáikat. A rendszerben a vállalkozások azokat a területeket is megjelölhetik, amelyeken szolgáltatást terveznek igénybe venni, vagy technológiát akarnak beszerezni a közeljövőben. Az ECP használatával a felhasználók árajánlatokat kérhetnek és adhatnak, feltérképezhetik a potenciális partnercégek jellemzőit, nyilvános pénzügyi beszámolóit, eddigi pályázatait, valamint humán-erőforrás kapacitásait is.

„Egyre gyakrabban tapasztaltuk munkánk során, hogy partnereink fejlesztési projektjeik megvalósítása során egyedül maradnak, és sokszor nem tudják kellő hatékonysággal véghezvinni a pályázatban rögzített feladataikat, illetve a létrejött fejlesztési eredményeiket sem tudják megfelelően kamatoztatni. Hiába valósult meg sikeresen egy-egy nagyobb fejlesztés, a hazai és a nemzetközi piaci környezetben végül nem tudták hatékonyan növelni versenyképességüket. Az ECPartner, és kiemelt funkciója, az ELMIR ebben nyújt segítséget: összeköti azokat a vállalkozásokat, akik projektjeiket jól kezelve és együttműködve magasabb szintre képesek lépni." – mondta Mlynarik Miklós, az EconoConsult Kft. ügyvezetője.

Az ECP egyik legfontosabb funkciója az ELMIR – Pályázati és Pénzügyi Előminősítő Rendszer, amely integrálja a vállalkozások és a pályázatok paramétereit. A felhasználók egy adószám megadásával komplex képet kaphatnak arról, hogy egy adott cég mely pályázatokon indulhat sikerrel. Használata komoly hatékonyságnövekedést eredményez, találatai alapján csak azokra a partnerekre kell energiát fordítani, akikkel a vállalkozások sikerrel pályázhatnak.

„Az ELMIR a cégadatok és a kiírások feltételeinek összevetése során azonosítja a teljes megfelelést, a kizáró okokat, valamint azokat a találatokat is, ahol bizonyos feltételek módosításával még teljesíthetőek a felhívásban foglalt kritériumok. A rendszer a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően zöld, sárga és piros színnel jelöli az egyezéseket a cégek és a pályázatok között. Az ELMIR legnagyobb előnye, hogy a vállalkozások pár perc alatt el tudják dönteni, hogy melyik pályázaton érdemes elindulniuk" – tette hozzá Mlynarik Miklós.


Az EconoConsult Kft. 1991-ben alapított, projekttervezésre, -fejlesztésre, -vezetésre, pályázati tanácsadásra specializálódott vállalkozás, amely közel 25 év tapasztalatával és üzleti kultúrájával, valamint 22 fős szakemberállományával és külső szakértők széles hálózatával rendelkezik. A cég filozófiája, hogy instant megoldások helyett az egyedi igények kielégítésére kell törekedni, és az adott lehetőségekhez illeszkedő fejlesztéseket kell megvalósítani. Megbízóikkal közösen gondolkodva és építkezve képesek komplex megoldások kidolgozására, majd szoros együttműködésben végigkísérik a teljes projektfolyamatot, ezáltal biztosítva a tervezett célok elérését.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.