Az elmúlt hat évben a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon öt alkalommal piacvezető pozíciót szerző, és a hazai értékesítéseket jelenleg is vezető Ford márkakereskedői hálózatának egyik legrégebbi tagjai, az elmúlt húsz évben tizenegyszer Ford Elnöki Díjjal és egyszer az Év Márkakereskedője Díjjal jutalmazott Solymár-Szalay Kft. új prémium bemutatótermet és márkaszervizt nyit Budapesten, az M3-as autópálya kivezető szakasza mellett.

Az elmúlt hat évben a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon öt alkalommal piacvezető pozíciót szerző, és a hazai értékesítéseket jelenleg is vezető Ford márkakereskedői hálózatának egyik legrégebbi tagjai, az elmúlt húsz évben tizenegyszer Ford Elnöki Díjjal és egyszer az Év Márkakereskedője Díjjal jutalmazott Solymár-Szalay Kft. új prémium bemutatótermet és márkaszervizt nyit Budapesten, az M3-as autópálya kivezető szakasza mellett.

A Budapesten, az M3-as autópálya kivezető szakasza mellett, a Városkapu utcában harmadik márkakekereskedését megnyitó Solymár-Szalay Kft. egy 1992 óta folyamatosan bővülő családi vállalkozás, amely induláskor javítóműhelyként kezdte meg tevékenységét Solymáron, majd 1995-től hivatalos Ford márkakereskedésként működik. Tavaly 1135 új Ford értékesítésével a vállalat a márka hazai értékesítésének 10,45%-át adta, ezzel egyike a három legnagyobb Ford márkakereskedőnek Magyarországon. A kereskedés ugyanakkor használtautó-fronton is kiemelkedően eredményesnek számít: nagyságrendileg évi 400 használt gépjárművet (zömében természetesen Fordot) értékesítenek.

A Solymár-Szalay Kft. által az M3-as autópálya kivezető szakasza mellett egy hete megnyitott vadonatúj Ford márkakereskedés egy olyan, az országban csupán további három Ford márkakereskedés részére biztosított exkluzív forgalmazási jogokkal rendelkező létesítmény, melynek fő ismertetőjegyei a prémium környezet, egyedi szolgáltatások és olyan modellek forgalmazása mint a Ford Mustang, avagy a jövőben több prémium Ford modellhez, így a Mondeo-hoz és az S-Max-hoz is elérhető Vignale sorozat. A márkakereskedés emellett a haszongépjármű-ügyfelek kiemelt kiszolgálását célzó Transit Centrumként is üzemel.

A ma már több, mint 80 főt foglalkozó Solymár-Szalay Kft. dinamikus bővítése az elmúlt több, mint két évtizedben folyamatos beruházásokat igényelt, ezen fejlesztések, bővítések során nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre, így például a szelektív hulladék gyűjtése, a csapadékvíz elvezetése, a környezetbarát fényezési technológia alkalmazása mind-mind a fontos szempontok között szerepelt. A régóta körvonalazódó kistérségi igényeknek megfelelően, a Solymár-Szalay Kft. 2011-ben megnyitotta új telephelyét Esztergomban a 11-es főút bevezető szakaszán.

A mostani újabb területi terjeszkedés elsődleges szempontja a vállalat ügyfeleinek hatékonyabb kiszolgálása a minőséget és ügyfélelégedettséget maximális szinten tartva, amiben nagy szerepe van a rendkívül magasan kvalifikált munkatársaknak, akik közül nem egy több évtizede dolgozik a Solymár-Szalay Kft.-nél, ami megalapozza a visszajáró ügyfelek maximális bizalmát. Ez különösen igaz annak ismeretében, hogy Ford Solymár 5 mesterszerelővel büszkélkedhet, kollégái pedig egy alkalommal elnyerték az Év Szerelője címet, míg az 'Év Értékesítője' európai megmérettetésen egyszer első, egyszer pedig második helyen végeztek.

„Az M3-as kivezető szakasza mellett létesülő márkakereskedésünk a Ford Solymár eddigi legimpozánsabb, legmagasabb szolgáltatási színvonal nyújtására képes létesítménye, ahol továbbra is ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálásával igyekszünk öregbíteni mind vállalatunk, mind pedig a Ford hírnevét. Bízunk benne, hogy a hosszú évek alatt ügyfeleink megelégedésére bizonyított kollégáink, és az új márkakereskedésünkben a jövőben elérhető olyan exkluzív modellek segítségével, mint a Ford Mustang, vagy a Vignale-sorozat, számos új ügyfelet ismertethetünk meg a kimagasló ügyfélélmény eddig nem ismert szintjével, és a formatervezés és forradalmi, jövőbemutató technológiák tekintetében egyaránt piacvezető Ford világával." – fogalmaz Szalay Nándor, a Solymár-Szalay Kft. ügyvezető igazgatója.

„Nagy öröm számunkra, hogy magyarországi márkakereskedői hálózatunk egyik meghatározó, rendkívül sikeres tagja, a Ford Solymár révén egy világszinten is kiemelkedő színvonalú létesítménnyel bővül. Biztos vagyok abban, hogy a M3-as kivezető szakasza mellett található új márkakereskedés révén még több új ügyfelet köszönthetünk majd a márka hazai kedvelői, vásárlói között." – teszi hozzá Szabó Norbert, a Ford magyarországi hálózatfejlesztési igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük