Sylvania ToLEDoTMSylvania ToLEDoTMA Feilo Sylvania világítástechnikai vállalat új energiatakarékos Smart LED fényforrásokat vezet be lakossági és kereskedelmi felhasználási területekre. Az egyszerűen telepíthető Sylvania ToLEDoTM és RefLEDTM termékek alkalmazkodnak az évszakhoz, napszakhoz, vagy az aktuális légköri viszonyokhoz és használatukhoz nincs szükség a korábbi szerelvények cseréjére.

Sylvania ToLEDoTMSylvania ToLEDoTMA Feilo Sylvania világítástechnikai vállalat új energiatakarékos Smart LED fényforrásokat vezet be lakossági és kereskedelmi felhasználási területekre. Az egyszerűen telepíthető Sylvania ToLEDoTM és RefLEDTM termékek alkalmazkodnak az évszakhoz, napszakhoz, vagy az aktuális légköri viszonyokhoz és használatukhoz nincs szükség a korábbi szerelvények cseréjére.

Megjelent a Feilo Sylvania legújabb Sylvania ToLEDo TM és a RefLED TM Smart fényforrás családja. A SunDim, a Step-Dim, a Twin-Tone, a Presence és a Light-Sense modellek lehető teszik a végfelhasználóknak, kivitelezőknek és villanyszerelőknek, hogy mind a technológia, mind stílus területén könnyedén megfeleljenek az elvárásoknak, ugyanis az intelligens fényforrások amellett, hogy energiát takarítanak meg, a kívánt hangulat megteremtéséhez a már meglévő fényerőszabályozó, kapcsoló, vagy beépített érzékelő alkalmazását is lehetővé teszik.

„A fény alapvető hatással van a közérzetre, ezért a világítás a tér kialakításának nagyon fontos eleme. Ezzel szemben a  világítás megtervezésére gyakran az építkezés, vagy felújítás utolsó elemeként tekintünk. A Sylvania ToLEDo okosfényforrás termékcsalád mostantól bárki számára elérhető, hogy megvalósítsa egyéni elképzeléseit és a legtöbbet hozza ki a rendelkezésére álló térből." – mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa nagykereskedelmi és projekt értékesítési vezetője.

A termékcsaládban lakossági és kereskedelmi felhasználásra ideális termékeket is találunk:

 

  • Az ToLEDo TM és a RefLED TM SunDim típusok elősorban otthoni felhasználásra ajánlottak, mivel a színhőmérséklet fokozatos leszabályozásával alkalmasak a hagyományos és halogén izzók meleg fényének előállítására, és az otthonos hangulat megteremtésére. A négyféle formában (GU10, A60, Ball és Candle) kapható fényforrások magas színvisszaadási mutatójának (modelltől függően akár CRI 90), hosszú átlag élettartamának (25 000 óra), és előnyös energiaosztályos besorolásának (modelltől függően a A+ kategóriáig) köszönhetően ideális választás lehet vendéglátóipari alkalmazási területekre.

 

  • A ToLEDoTM Step-Dim és Twin-Tone lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy környezetüket az életstílusuknak megfelelően alakítsák ki. A ToLEDoTM Step-Dim segítségével a tulajdonosok külső szabályozó használata nélkül két különböző fényerő beállítással hozhatnak létre egyedi hangulatokat, ugyanis a típus segítségével egyetlen mozdulattal válthatunk a 100%-os és a 30%-os fényerő között. A ToLEDoTM Twin-Tone bármikor képes alkalmazkodni a felhasználók kedélyállapotához, az évszakhoz, vagy a napszakhoz. Egyszerű kapcsoló segítségével választhatunk a hideg őszi éjszakáknak megfelelő otthonos hangulat, vagy a meleg nyári estékre alkalmas hideg fehér fény között. Mindkét típus 15 000 óra átlagos élettartamot kínál és kapható A+ energiaosztályos besorolással.

 

  • A ToLEDoTM Presence és Light-Sensor fényforrásokkal a ház-, illetve üzlet tulajdonosok növelhetik biztonságukat. A ToLEDoTM Presence a PIR technológiát használja: automatikusan bekapcsol, ha infravörös jelet észlel, és kikapcsol, ha senki sem tartózkodik a közelben. A fényerő 50%-ra, az energiafogyasztás 6W-ra csökken, ha a szenzor 40 másodpercig nem érzékel jelet. A lámpa készenléti üzemmódba kapcsol, ha 60 másodpercig nem érzékel jelet. Készenléti üzemmódban az energiafogyasztás 0,5 W. Az infravörös szenzor maximális hatótávolsága 3 méter.

 

  • A ToLEDo TM Light-Sense automatikusan bekapcsol és kikapcsol, ha a fényerő 300 lux alá csökken. Ezek a fényforrások tökéletesek olyan külső megvilágítási alkalmazásokhoz, mint a tornácok, a parkolók, vagy teraszok.
 
 www.feilosylvania.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük