2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új szállásközvetítő weboldal jelent meg a hazai piacon

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80563"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image12_72.jpg" border="0" width="130" height="72" /></a></span>A HotelDiszkont egyedülálló lehetőségeket teremt a szállodáknak. A szállásközvetítő szektor legnagyobb újdonsága a most induló HotelDiszkont.hu, amely tökéletesen ötvözi az online foglalási portálok és az akciós oldalak legjobb tulajdonságait.</p> <p> 

A HotelDiszkont egyedülálló lehetőségeket teremt a szállodáknak. A szállásközvetítő szektor legnagyobb újdonsága a most induló HotelDiszkont.hu, amely tökéletesen ötvözi az online foglalási portálok és az akciós oldalak legjobb tulajdonságait.

 

A HotelDiszkont egyedülálló lehetőségeket teremt a szállodáknak. A szállásközvetítő szektor legnagyobb újdonsága a most induló HotelDiszkont.hu, amely tökéletesen ötvözi az online foglalási portálok és az akciós oldalak legjobb tulajdonságait.

 

A komplex megoldásnak köszönhetően a szállodák eddiginél is több vásárlót tudnak megszólítani. A 100 százalékban magyar tulajdonú, soproni székhelyű e-Business Group fennállása óta évről-évre drasztikusan fejlődik. Rövid idő alatt meghatározó szereplője lett a hazai online szálláscsomag értékesítésnek a NeMaradjLe.hu és a CsakUtazas.hu oldalakkal.

 

A vállalat most egy újabb weblapot hozott létre a hazai piacon, HotelDiszkont.hu néven.

Az oldalon a partnerszállodák bemutatva szálláshelyüket, szolgáltatásaikat, szobáikat napi áron és csomagajánlatokban is értékesíthetnek. De egyedi kedvezmények feltüntetésére is van lehetőség. A fejlesztések során nagy hangsúlyt kapott a szálláshelyek saját felhasználói felületének minél egyszerűbb, gyorsabb és logikusabb kezelhetősége.

 

A site másik nagy előnye, hogy a partnerszállodáknak a hirdetés semmilyen kockázattal nem jár, hiszen a HotelDiszkont-on a megjelenés teljesen ingyenes.

A weblap szállodai tartalommal való feltöltése után intenzív marketing kampány indul: tévémegjelenések, DM hírlevelek, folyamatos PR cikkek, nyereményjátékok, illetve bannerek különböző szakmai oldalakon.

 

http://www.hoteldiszkont.hu/

http://hdpromo.web22.voov.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.