2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új, Windows 8-as Dell tabletek és számítógépek a DELL kínálatában

7 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65516"><img class="image image-preview" src="/files/images/windows_8.preview.jpg" border="0" width="248" height="139" /></a></span>Az új Dell tabletek, notebookok, átalakítható ultrabookok és a moduláris eszközök 2012. október 23-tól érhetők el</p> <p> 

windows 8.previewAz új Dell tabletek, notebookok, átalakítható ultrabookok és a moduláris eszközök 2012. október 23-tól érhetők el

 

windows 8.previewAz új Dell tabletek, notebookok, átalakítható ultrabookok és a moduláris eszközök 2012. október 23-tól érhetők el

 

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette Windows 8 termékportfoliójának további modelljeit, amelyek minden eddiginél tökéletesebb élményt biztosítanak, és a felhasználók széles körének teszik elérhetővé az érintésalapú számítástechnikát. A frissített kínálatban megtalálható üzleti és lakossági számítógépek munkához és szórakozáshoz egyaránt használhatók, és a számítógép használat új korszakát nyitják meg. A korábban bejelentett három modell mellett október 23-tól az XPS 10 és Latitude 10 táblagép, a Latitude 6430u UltrabookTM, az érintőfunkciós OptiPlex 9010 All-in-One és az Inspiron 15z laptop érhető el.

 

A korábban bejelentett XPS 12 átalakítható Ultrabook, az érintőfunkciós XPS One 27 és az érintőfunkciós Inspiron One 23 AIO mellett az új modellek is lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyetlen eszközzel, hatékonyan és jelentős időt megtakarítva végezzék munkájukat. Az új termékek gyönyörű és tartós kialakítása egyedülálló biztonsággal és kezelhetőséggel párosul, ezáltal a felhasználók bármikor és bárhol elérhetik adataikat és alkalmazásaikat.

 

„A Dell új hardverei és a Microsoft szoftvere élménnyé teszi a felhasználók számára a tartalomalkotást és -fogyasztást. A Dell egy stílusos, érintőképernyős termékcsaládot tervezett, és minden felhasználói és üzleti számítógépünkhöz átfogó frissítést teszünk elérhetővé a Windows 8 új tulajdonságainak teljes körű kihasználása érdekében. A termékcsalád új tagjai az egyszerű és intuitív érintésvezérlésnek, az informatikai részlegek számára szükséges biztonságnak és kezelhetőségnek, valamint a bármikor és bárhol elérhető adatoknak és alkalmazásoknak köszönhetően ügyfeleink minden igényének megfelelnek" – mondta Sam Burd, a Dell személyi számítógépekért felelős alelnöke és vezérigazgatója.

 

Új Dell táblagépek munkához és szórakozáshoz

Az XPS 10 egy prémium minőségű táblagép, amely hatékonyabb munkát és életvitelt tesz lehetővé a sokat utazó felhasználók számára. Az új modell egy laptop hatékonyságát biztosítja tablet formájában, így a felhasználók egy mozdulattal áttérhetnek munkájukról a szórakozásra. Az XPs 10 lehetővé teszi a tartalmak zökkenőmentes elkészítését utazás közben is, az osztott képernyős üzemmód pedig ideális több feladat egy időben történő elvégzéséhez. A teljes méretű billentyűzettel, érintőpaddal, csatlakozókkal és sztereó hangszórókkal felszerelt, külön megvásárolható mobil billentyűzetdokkoló az optimális hatékonyság és együttműködés érdekében kiegészítő akkumulátort is tartalmaz. Az XPS 10-en Microsoft Windows RT rendszer fut, és kétmagos ARM architektúrára épül.

 

A 10 hüvelykes Latitude 10 táblagép egyszerűen és biztonságosan illeszkedik a meglévő informatikai környezetekbe, gazdag multimédiás szolgáltatásokkal, valamint az otthoni és irodai használatra szolgáló kiegészítők együttműködését biztosító tulajdonságokkal rendelkezik, és teljes mértékben kompatibilis a meglévő Windows alkalmazásokkal. A Dell üzleti notebook kínálatának többi termékéhez hasonlóan a Latitude 10 is könnyen csatlakoztatható a meglévő kezelőkonzolokhoz, cserélhető akkumulátorral rendelkezik, és opcionális biztonsági szolgáltatásokat nyújt. Ilyen például a Dell Data Protection | Encryption szolgáltatás, amely a merevlemez és az USB-csatlakozó közötti titkosításra szolgál.

 

A többek között az egészségügyi és kormányzati szervezetek számára is ideális új táblagép 2013 elejétől a kétlépéses hitelesítéshez opcionális ujjlenyomat- és intelligenskártya-olvasóval is rendelhető. A Latitude 10 akár 18 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít, valamint opcionálisan a munka hatékonyságát növelő dokkoló és aktív toll is elérhető hozzá.

 

Amitől egy vállalkozás menő lesz

A Latitude 6430u a Dell első üzleti UltrabookTM modellje a biztonság, a kezelhetőség és a tartósság kombinációjával nem csupán esztétikus, de minden vállalati igényt kielégítő számítógép. A Latitude 6430u a világ legjobban kezelhető és legtartósabb UltrabookTM modellje: a kategória minden más rendszerénél többször esett át az amerikai haderők MIL-STD 810G szabványának tesztjein. Az új Ultrabook a forradalmi WiGig technológia révén elsőként teszi lehetővé a vezeték nélküli dokkolást. Ezzel a technológiával több gigabites kommunikációs sebesség érhető el az eszközök között, legyen szó akár adatokról, videóról vagy hangról. A Latitude 6430u, amelynek akkumulátora egyetlen töltéssel tíz órás üzemidőt biztosít, egész nap működtethető akkumulátorról, ami elengedhetetlen az utazás közben dolgozó szakemberek számára.

 

A vállalatoknál az érintőképernyők munkakörnyezetbe építése javíthatja az együttműködést és a munka hatékonyságát, egyes dolgozóknak azonban korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésére. Az elegáns, 23 hüvelykes OptiPlex 9010 All-in-One számítógép amellett, hogy kevés helyet foglal az íróasztalon, a hatékonyságot is támogatja. Az üzleti All-in-One modellhez egyszerre több ponton vezérelhető érintőképernyő, rögzített vagy forgatható videokamera és egy csuklós állvány is választható. Az OptiPlex 9010 All-in-One-t a felhasználók Windows 8-as munkakörnyezetének javítása érdekében a Microsoft Lync programhoz optimalizálták.

 

Új érintőképernyős élmények az ünnepekre

A Dell bemutatta az Inspiron 15z Ultrabook modellt is, amely választható érintőképernyős kezelőfelületet és számos egyéb szolgáltatást kínál azoknak felhasználóknak, akik nagyobb kijelzőt, több szórakozási lehetőséget és nagyobb teljesítményű processzort szeretnének. A vonzó megjelenésű, egy hüvelyknél is vékonyabb Inspiron 15z remek teljesítményt és hosszú akkumulátoridőt biztosít egy csinos alumínium házban.  

 

A Dell az új tabletek és számítógépek mellett most mutatta be a Windows 8 rendszerre tervezett, 23 hüvelykes S2340T többérintéses monitort és a TP713 vezeték nélküli érintőpadot. A rendkívül esztétikus, nagy teljesítményű, kilencven fokban dönthető csuklós állvánnyal felszerelt S2340T a Dell első többérintéses monitorja, amelyet a multimédiás szórakoztatás élményének fokozására terveztek. A többi érintőpaddal ellentétben a TP713 valóban teljes érintésalapú munkafelületet biztosít, amely az eszköz egészén végigfut, így megkönnyíti a görgetést és az ujjak mozgatásával az akciók indítását. A sima és tartós üvegfelület többujjas navigálást is lehetővé tesz a felhasználók számára, a multi-touch funkcióval pedig a Windows 8 minden tulajdonságát kihasználhatják. Az S2340T monitor és a TP713 vezeték nélküli érintőpad tökéletesen illeszkedik a már meglévő eszközökhöz, használatukkal pedig a Windows 8 operációs rendszer előnyei a Dell teljes termékportfolióján kiaknázhatók.

 

„A Dell továbbra is megfelel azon fogyasztók igényeinek, akiknek stílusos és nagy teljesítményű, innovatív gépekre van szükségük, valamint az olyan informatikai részlegek elvárásainak, amelyeknek rugalmas, de felügyelt informatikai környezetet kell működtetniük. A Dell megoldásait úgy alakították ki, hogy támogassák az üzleti informatika alapvető biztonsági és kezelhetőségi folyamatait, amelyek kulcsfontosságúak a BYOD megvalósításához" – mondta Charles King, a Pund-IT, Inc. elnöke és vezető elemzője.

 

Elérhetőség és árak:

Október 26-tól megvásárolható és rendelhető termékek: 

  • S2340T többérintéses monitor – kezdő ár: bruttó 169.990Ft
  • TP713 vezeték nélküli érintőpad – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
  • XPS One 27 érintőfunkcióval – kezdő ár: bruttó 449.900 Ft-tól
  • XPS13 – kezdő ár: bruttó 389.900 Ft-tól

Novembertől megvásárolható és rendelhető termékek:

  • XPS 12 átalakítható ultrabook – kezdő ár: 429.900 Ft-tól (szállítás november 2-től)
  • Latitude 10 táblagép – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
  • OptiPlex 9010 All-in-One érintőfunkcióval – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ

 

A Latitude 6430u novemberben vásárolható és rendelhető meg.

 

Decembertől megvásárolható és rendelhető termékek:

  • XPS 10 táblagép – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ
  • Inspiron 15z érintőfunkcióval – kezdő ár: jelenleg nincs elérhető információ

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.