Két héten át ingyen élvezhetik a Filmbox műsorait az előfizetők. Mozifilmek, amerikai, brit és ausztrál sorozatok, valamint az európai filmipar gyöngyszemei – április 22-e péntektől két héten keresztül ingyen várják azokat a nézőket, akik rendelkeznek valamilyen Telenor MyTV szolgáltatással.

 

Két héten át ingyen élvezhetik a Filmbox műsorait az előfizetők. Mozifilmek, amerikai, brit és ausztrál sorozatok, valamint az európai filmipar gyöngyszemei – április 22-e péntektől két héten keresztül ingyen várják azokat a nézőket, akik rendelkeznek valamilyen Telenor MyTV szolgáltatással.

 

A Filmbox Premium, Extra HD, Family és Plus csatornák kínálata bármely MyTV csatornacsomagra vagy a videótárra regisztráltak számára is elérhető lesz olyan filmekkel, mint a Levelek Júliának, a Jane Eyre vagy A rém.

 

Két hétre megnyílnak a Filmbox csatornák azok előtt, akik rendelkeznek valamilyen Telenor MyTV szolgáltatással. A Filmbox Premium, Extra HD, Family és Plus csatornák kínálatát a Közszolgálati, az Alap- és a Családi csomag, sőt, a Sorozat vagy a teljes Videótár csomagokra előfizetők is elérhetik április 22-től május 6-ig.

 

A csatornanyitás hétvégéjén olyan filmeket láthatnak a mobil tévézés rajongói, mint a Filmbox Premiumon elérhető Levelek Júliának című romantikus dráma, vagy a szombaton 21:00-kor képernyőre kerülő Jane Eyre. Akik az érzelmek helyett inkább a rettegésre szavaznak, hétfőn este biztosan nem lőnek majd mellé a Charlize Theron Oscar-díjas alakításával készült, hétfőn éjjel látható A rémmel. A nyitással még tovább bővül az elérhető csatornák kínálata a MyTV előfizetői számára, akik ma már nem csak Telenor-ügyfelek lehetnek, hanem bárki. Így mindenki szabadon élvezheti akár utazás, várakozás vagy pihenés közben is az elérhető 50 csatorna élő műsorait és videótárak tartalmait.

 

Nagyszabású fejlesztése kapcsán a Telenor a MyTV androidos és iOS-es applikációit is megújította, amelynek köszönhetően a menük gyorsabban reagálnak és a videók is gyorsabban betöltődnek. Az új alkalmazásokkal egyszerűbben lehet folytatni a félbehagyott filmek lejátszását, a tévéadók pedig a néző saját preferenciája szerinti sorrendbe rendezhetők. A MyTV alkalmazás emellett a következő napokban a Sony és a Philips Android TV-t futtató okostévéin, néhány héttel később pedig a Samsung készülékein is elérhető lesz, sőt az okostévén futtatható, MyTV Otthon alkalmazással nagyképernyőn is elérhetővé válnak a MyTV tartalmai az okostelefon, táblagép vagy számítógép mellett.

 

A megújult MyTV-t április 30-ig díjmentesen használhatják azok, akik bankkártyás fizetési opcióval regisztrálnak. Akik pedig Hipernet hálózaton használják a MyTV-t, azok számára korlátlan és ingyenes a kapcsolódó adatforgalom 2016. augusztus 31-ig.

 

A Telenor MyTV szolgáltatás a mobilinternet segítségével szinte bárhol és bármikor elérhető okostelefonon, táblagépen, számítógépen és tévén is.

 

https://www.telenor.hu/mytv

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük