Az idén a Sziget Fesztivál partnere, a Nemiroff neves ukrán (és nemzetközi) márka nagy kampányt hajtott végre a Fesztivál promóciójára.

 

Az idén a Sziget Fesztivál partnere, a Nemiroff neves ukrán (és nemzetközi) márka nagy kampányt hajtott végre a Fesztivál promóciójára.

 

A kampányhoz az MTV-Ukraine zenei TV-csatorna és a Magyar Turizmus Zrt. kijevi külképviselete is csatlakozott. Az akció keretében a partnerek szerepeltették egymást a tematikus honlapjaikon, egyeztették a kampány tartalmát és időtartamát, zárórendezvényként augusztus 6-án pedig sajtótájékoztatót tartottak. A kampány során a rajongók SMS- és internetes szavazással megválasztották az egyik idei ukrán fellépőt – az Antitila zenekart-, valamint a Nemiroff 5 „Sziget-túrát" is kisorsolt.

A sajtótájékoztatón a Nemiroff és a Magyar Turizmus Zrt. kijevi képviselőjén kívül az MTV-Ukraine programigazgatója, az Antitila és a Fesztiválon fellépő további két ukrán zenekar is részt vett. 2000-2008 között a Sziget jegyek értékesítése Ukrajnában évről évre nőtt, az utolsó két évben azonban – elsősorban a válság miatt – csökkent. Mivel a Sziget Fesztivál a fiatalokat megcélzó kommunikációban igen fontos termék, ezért az MT Zrt. kijevi irodája igyekszik kihasználni minden lehetőséget az esemény népszerűsítésére, így a Nemiroff márkával való együttműködést is igen hasznosnak tekinti a Társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük