2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vadmálnás limonádéval jelentkezik az ásványvíz forgalmazó cég

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78471"><img class="image image-preview" src="/files/images/8_9.jpg" border="0" width="162" height="216" /></a></span>A Szentkirályi Ásványvíz Kft. március végétől új, vadmálnás ízű limonádéval jelenik meg a piacon, Magyarországon jelenleg az egyetlen vadmálnás limonádét forgalmazó cégként. </p><p> 

8 9A Szentkirályi Ásványvíz Kft. március végétől új, vadmálnás ízű limonádéval jelenik meg a piacon, Magyarországon jelenleg az egyetlen vadmálnás limonádét forgalmazó cégként.

 

8 9A Szentkirályi Ásványvíz Kft. március végétől új, vadmálnás ízű limonádéval jelenik meg a piacon, Magyarországon jelenleg az egyetlen vadmálnás limonádét forgalmazó cégként.

 

A társaság eddigi limonádé portfoliójából (citrom, szamóca, bodza, jaffa, vadszőlő és cukormentes citrom) a tradicionális citromos volt a legnépszerűbb, másodikként a legjobban a vadszőlőst kedvelték a fogyasztók, különleges aromája miatt. Most olyan ízvilágot keresett a Szentkirályi, amely limonádé kategóriában nincs a piacon, mégis a hagyományos zamatokat kedvelők szívesen fogyasztanák. Ennek az elképzelésnek felel meg a klasszikus vadmálna ízt idéző limonádé.

A vadmálnás limonádé 1,5 literes kiszerelésben, egyelőre a hazai tulajdonú üzletláncokban lesz kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 239 Ft.

 

A cég a tervek szerint a meglévő cukormentes citromos limonádé mellett hamarosan bodzás és meggyes ízű, cukormentes limonádéval is jelentkezik.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.