2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Varázslatos új arca lett a Europcarnak

2 perc olvasás

europcar_hajnoczy_soma.jpgA Europcar Autókölcsönző egy igazán különleges új arccal, Hajnóczy Somával, a kétszeres bűvész világbajnokkal folytatja az útját.  Az együttműködés garantáltan kreativitásban és humorban gazdag lesz, és egyedülálló módon mutatja majd be az autókölcsönzést.

Hazánk egyik leghíresebb bűvésze, Hajnóczy Soma lett a Europcar Autókölcsönző új arca, aki humoros és egyedülálló trükkjeiről vált világszerte népszerűvé. A Europcar a bűvész világbajnok személyiségével egy olyan arccal gazdagodott, aki hitelesen képviseli az autókölcsönzésben rejlő lehetőségeket és igazodik a cég „moving your way” filozófiájához.

„Izgatottan vágunk bele ebbe az együttműködésbe. Soma már az első megbeszélésen szó szerint elvarázsolt minket. Mindig jó és motiváló egy olyan ember bevonása a vállalatunk életébe, aki teljesen más szemszögből és kreatív módon közelíti meg a Europcar által nyújtott szolgáltatásokat. Somától csak egy dolgot kértem, hogy bármilyen trükköt is készít majd az autónkkal, lehetőleg ne tűntesse el egy az egyben. Bízom abban, hogy ez az egyedülálló együttműködés mind a két fél számára sikeres lesz” – nyilatkozta a közös munka kapcsán Mag. Szabó Atilla, a Europcar Autókölcsönző ügyvezetője.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan nagy nemzetközi cégnek leszek az arca, mint a Europcar. A munkámból adódóan folyamatosan úton vagyok, fellépések miatt járom az országot, ezért fontos számomra, hogy egy megbízható és kényelmes autóm legyen. Szerencsére szeretek is vezetni és új autókat kipróbálni. Érdemes figyelni a YouTube csatornámat és közösségi média felületeimet, mert tapasztalataimat és videós beszámolóimat ott fogom megosztani” – tette hozzá az együttműködés kapcsán Hajnóczy Soma.

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.