www.vasarnapinyitvatartas.hu oldalon 2 hónapja tartó adatgyűjtés, és egyeztetések után elindult a vasárnap is nyitva tartó üzletek és vendéglátóhelyek webes és mobiltelefonos térképes keresője.

 

www.vasarnapinyitvatartas.hu oldalon 2 hónapja tartó adatgyűjtés, és egyeztetések után elindult a vasárnap is nyitva tartó üzletek és vendéglátóhelyek webes és mobiltelefonos térképes keresője.

 

A térképes kereső és a mobilalkalmazás több mint 3500 kereskedelmi és turisztikai egység adatait jeleníti meg. A megjelenített egységek információi a legtöbb esetben közvetlenül a cégtulajdonosok adatközlésével várt elérhetővé, aminek köszönhetően a nyilvántartás nem csak üzletszám tekintetében, hanem az adatok pontossága szempontjából is a legjobb, ingyenes adatbázisok közé tartozik. Az adatok részletes leírással, pontos nyitva tartási adatokkal, elérhetőségekkel és képekkel együtt szolgálják ki az érdeklődő felhasználókat és vásárlókat. A törvény által nem érintett, és ezért vasárnap is nyitva tartó üzletek listája folyamatosan bővül és frissül.

 

A fejlesztő cég a webes üzletkeresőt leginkább otthon, számítógépen való böngészésre ajánlja, a platform független mobilverziót és az eltérő operációs rendszerekre fejlesztett mobilalkalmazásokat pedig útközbeni használatra (gyalogosan, autóban ülve, biciklivel) hiszen pontos GPS-adatokat csak a műholdakkal létrejött kapcsolat esetén tud megállapítani a rendszer, amely a „szabadban" sokkal egyszerűbb.

 

webes térképes kereső ide kattintva érhető el, a rendszerfüggetlen mobilverzió itt, az Android rendszereken használható okostelefonos mobilalkalmazás pedig ide kattintva a Google Playből tölthető le.

 

Az Apple/iOS és WindowsPhone rendszerekre is készül az alkalmazás, egyelőre az ottani rendszergazdák jóváhagyására várnak. Ezeken a platformokon is természetesen a „Vasárnapi nyitva tartás" névvel lesz megtalálható a mobilalkalmazás. A webalapú mobilverzió már elérhető , ez platformtól és operációs rendszertől függetlenül biztosítja bármilyen okostelefon számára az adatbázis elérését.

 

A magyar tulajdonú és központú, számos külföldi országban is a legnagyobb adatbeszállítói szerepét betöltő navigációs tartalomszolgáltató, idén 10 éves NPMobileComm-NaviPro csoport ( www.navipro.hu) több ezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával indította el a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszerét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük