2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Veszélyben Lady Gaga egyeduralma?

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79215"><img class="image image-_original" src="/files/images/c%20(1)_24.jpg" border="0" width="464" height="335" /></a></span>A megbotránkoztatás királynője a 24 éves Foxes személyében lelhet kihívóra, a fiatal brit sztár ugyanis az elmúlt időszak egyik legmerészebb klipjét tette le az asztalra. A leghallgatottabb rádió toplistáján egyre feljebb kúszik Miley Cyrus is, Avicii új slágere pedig a Class40 első helyéért küzd.</p> <p> 

A megbotránkoztatás királynője a 24 éves Foxes személyében lelhet kihívóra, a fiatal brit sztár ugyanis az elmúlt időszak egyik legmerészebb klipjét tette le az asztalra. A leghallgatottabb rádió toplistáján egyre feljebb kúszik Miley Cyrus is, Avicii új slágere pedig a Class40 első helyéért küzd.

 

A megbotránkoztatás királynője a 24 éves Foxes személyében lelhet kihívóra, a fiatal brit sztár ugyanis az elmúlt időszak egyik legmerészebb klipjét tette le az asztalra. A leghallgatottabb rádió toplistáján egyre feljebb kúszik Miley Cyrus is, Avicii új slágere pedig a Class40 első helyéért küzd.

 

Foxes vérbeli európai énekesnő, aki nem csupán hajviseletével, de színes ruháival is szereti megmutatni, milyen a londoni divat. A brit sztár nemrégiben jelentkezett új slágerrel, a Let Go for Tonight című dallal. Foxes nem csupán zenéjével, de külsejével is sokakat a pop királynőjére, Lady Gagára emlékeztet. A fiatal énekesnőt a Class FM hallgatói is egyre inkább felfedezik maguknak, a Class40-en már a 20. helyen áll és egyre feljebb tör.

 

Amerikának sem kell szégyenkeznie, ha fiatal botrányhősökről van szó. Miley Cyrus 2013 egyik legvitatottabb fiatal sztárja lett, aki még Madonnával is összeállt egy szexi pillanatokban bővelkedő akusztikus koncert erejéig. Miley olyannyira a modern popkultúra megkerülhetetlen tényezője lett, hogy egy New York-i egyetem bejelentette, tananyaggá teszi a hullócsillagot, akiért a magyar rajongók is kitartóan lelkesednek. Miley új felvétele, az Adore You már a 14. a Class40-en.

 

A svéd producer-DJ, a szemtelenül fiatal Avicii a Class FM hallgatóinak új kedvence.

Új slágere, az Addicted To You az elmúlt hetekben egyre feljebb kúszott a Class40-en, most pedig már a második helyen áll, Kylie Minogue-ot szorongatva. A zenei kritikusok szerint ez a dal 180 fokos fordulat a zenész korábbi munkáihoz képest, így nem is csoda, hogy mindenhol a slágerlisták elején foglal helyet.

 

Top 10 a Class40-ből:

 

1. Kylie Minogue: Into The Blue

2. Avicii: Addicted To You

3. Shakira Feat. Rihanna: Can't Remember To Forget You

4. Pharrell Williams: Happy

5. Sam Smith: Money On My Mind

6. FAUL &Wad Ad vs Pnau: Changes

7. Takács Nikolas: Rád hangoltam

8. Bogi: We All

9. Paloma Faith: Can't Rely On You

10. John Newman: Losing Sleep

 

www.classfm.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.