Catherine Gallagher szuperprodukciója, a Hollywood Dream a musical aranykorszakába repíti a nézőket! Egyedülálló show, fantasztikus díszletek, fergeteges koreográfia.

 

Catherine Gallagher szuperprodukciója, a Hollywood Dream a musical aranykorszakába repíti a nézőket! Egyedülálló show, fantasztikus díszletek, fergeteges koreográfia.

 

A SioStage-en július 16-án a Hollywood Dream világpremierje lesz, amelynek megálmodója a többszörös ír sztepp tánc világbajnok, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher, aki létrehozott egy szuperprodukciót, melyet a világon először Siófok közönsége láthat. A művésznő nem csak koreográfusként, rendezőként, hanem szólistaként is elbűvöli a magyar közönséget.

 

A Hollywood Dream-et elkápráztató megjelenítés, fergeteges tánctudás, elbűvölő szépség, felejthetetlen dallamok jellemzik, a 30-as és a 40-es évek örök klasszikusai 40 fős szimfonikus zenekar előadásában, modern kori színpadi rendezésbe helyezve csendülnek fel. A virtuóz zenei anyag az 1930-es évekből táplálkozik, olyan dalokat feldolgozva, amelyeket egykor a Londoni Filharmonikusok játszottak. Ilyenek a Diamonds are, a Girl's Best Friend, Sing Sing Sing, Come fly with Me from Frank Sinatra, There is no Business Like Show Business vagy a Puttin on The Ritzn. A szimfonikus zenekart Román Géza Príma és Pro Urbe díjas karmester vezényli, a zenei vezető Mráz Fruzsina, hegedűművész.

 

A Hollywood Dream elrepíti a közönséget egy fiatal, átlagos lány varázslatos álmába, a zene, a musical aranykorszakába. A fiatal lány átéli álmát, találkozik a halhatatlan sztárokkal és megízleli vajon milyen az idolok, többek között Fred Astaire, Ginger Rogers, Gene Kelly és Cyd Charisse cipőjébe lépni, megtapasztalni ugyanazt a csillogást, rajongást – kamerákkal, fényekkel és luxussal -, mint amely őket vette körül.

 

A SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad egész nyáron – több mint 40 produkcióval – várja az érdeklődőket. A megújult siófoki helyszínen szinte minden nap más és más kulturális élményben lehet része a közönségnek: a SioStage saját produkciója, a Hollywood Dream mellett Operett gála, koncertek, színdarabok, táncos produkciók és illúzió-show is helyet kap a repertoárban.

 

Július 16., szombat 21:00                

Catherine Gallagher's Hollywood Dream

Siófok

 

www.siostage.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük