2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/80625"><img class="image image-preview" src="/files/images/duett.preview.jpg" border="0" width="470" height="550" /></a></span>2014. június 11-én felpezsdül a magyar zenei világ, jön a 14. VIVA Comet, amelyen a legnagyobb hazai kedvencek mellett fellép a világhírű pop dance énekesnő Inna, és a svéd slágergyáros, Ola.</p> <p> 

 2014. június 11-én felpezsdül a magyar zenei világ, jön a 14. VIVA Comet, amelyen a legnagyobb hazai kedvencek mellett fellép a világhírű pop dance énekesnő Inna, és a svéd slágergyáros, Ola.

 

 2014. június 11-én felpezsdül a magyar zenei világ, jön a 14. VIVA Comet, amelyen a legnagyobb hazai kedvencek mellett fellép a világhírű pop dance énekesnő Inna, és a svéd slágergyáros, Ola.

 

Most kiderült, hogy újabb sztár csatlakozik hozzájuk: David Correy, aki a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágerét énekli, és Tóth Gabival együtt adja elő a Papp László Budapest Sportarénában a The World Is Ours- Miénk a világ című dalt.

 

Idén nyáron is a legtehetségesebbek versenyeznek a narancssárga Comet-gömbökért, mellettük azonban páratlan show és világsztárok várják a magyar zenerajongó közönséget. Inna és Ola mellett fellép a gálán David Correy is, aki a díjátadón élőben adja elő Tóth Gabival a futball-világbajnokságra készült The World Is Ours – Miénk a világ című dalt. „Minden országban választottak egy előadót, aki közösen énekli a dalt Daviddel, ő angolul, én pedig magyarul. A klipben pedig Magyarország és Budapest legszebb helyeit mutatjuk be. Óriási megtiszteltetés, csodálatos dolog ebben részt venni, nagyon várom már a közös fellépést!" – mesélte lelkesen Tóth Gabi, aki idén „A Legjobb Női Előadó" gömbbért is harcba száll.

 

David Correy 2012-ben az amerikai X-Faktor döntőseként vált ismertté, a műsorban annyira meghatotta Britney Spearst, hogy Britney megkönnyezte első fellépését. Az előadó nem csak gyerekkora óta nem látott brazil édesanyjával vette fel azóta a kapcsolatot, de most a világhírnév is bekopogtatott a sztár ajtaján. Ő lett a The World Is Ours nemzetközi kampányának arca, aki 24 ország előadójával készítette el a 2014-es labdarugó-világbajnokságra készült dal helyi változatait. A magyar verziót Tóth Gabival együtt énekli, a duett a The World Is Ours – Miénk a világ címet kapta és hamarosan a rádióhallgatók kedvence lehet – nemcsak hazánkban, de a várakozások szerint több mint 180 országban világszerte.

„Kisgyerekként is mindig azt játszottam, hogy mikrofon van a kezemben. Öt éves koromban végül a nevelőapám épített nekem egy színpadot. Amikor először énekeltem el itt egy dalt, úgy éreztem, hogy az egész világ ott áll velem együtt."" – mesélte a 27 éves David Correy aki a VB előtt végigturnézza az egész világot. Magyarországra a VIVA Comet szervezőinek jóvoltából látogat el, Tóth Gabival a gála színpadán fogják először előadni a sláger magyar- angol verzióját. A The World Is Ours – Miénk a világ igazi szamba hangulatot varázsol majd a VIVA Cometre is, éppen egy nappal a futball-világbajnokság nyitánya előtt.

 

A VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, ezen kívül élőben lép fel a az idei „Magyar Könnyűzenéért Díj" friss tulajdonosa, a Hooligans, Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, a Children of Distance, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is. Jegyek 3900 forintért válthatóak a Jegy.hu oldalán. Természetesen azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.

 

http://www.vivatv.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.