2023.január.28. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

X. Zorall Sörolimpia – ALSÓÖRS

3 perc olvasás

zorall.jpg Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A Sör, Sport és Szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. ,,Az ország legnagyobb szabadtéri házibulija…’’

 

Masters of Rock augusztus 24-én. Négy legendás zenekar egy estén a X. jubileumi Sörolimpián. A Moby Dick, a Sex Action, a Sing Sing és a Tankcsapda az 1993-as ’Masters of Rock’ koncertsorozat előtt tiszteleg. Mind a négy banda több, mint 25 éve a hazai rock élet kiemelkedő alakja, és hosszú idő után újra együtt.

 

A jubileumi év jegyében igazi nagyágyúk lépnek a Sörolimpia Dreher Nagyszínpadára, hiszen a Masters Of Rock négyese mellett, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Kárpátia, a Rómeó Vérzik, a Leander Kills, és természetesen a házigazda Zorall zenekar erősíti a programot. A Rádió Rock FM 95,8 színpadon pedig olyan zenekarok fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, mint a Ganxsta Zolee és a Kartell, a Blues Company, a Kiss Forever Band, az AB/CD, a Rudán Joe Band és még közel 65 zenekar!

 

A fesztivál méltóan viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sport program közül választhatnak a fesztiválozók. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen 30-40 csapat küzd meg egymással, majd a döntőbe olyan csapatokkal mérettetik meg magukat, mint az Alsóörs FC, vagy a Fradi Öregfiúk. Mellesleg a Sörolimpiára rengetegen érkeznek motorral, napközben motorostúrákat, ügyességi versenyeket szerveznek a kipufogógáz szerelmeseinek.

 

Előfordul, hogy az ügyességi versenyek és vetélkedők a vízben zajlanak.  A fesztivàl közvetlen vízparti, így napközben fiatalok és idősek együtt lubickolnak a Balatonban. A csapatjátékok gyakran összekapcsolódnak a sörrel, hiszen a tradicionális sörivó verseny vagy a söröshordó emelés nélkülözhetetlen egy Sörolimpiáról.

 

A kisszínpadon már délelőtt zenés programok vannak, délutántól pedig a nagyszínpad előtt tombol a tömeg, olykor 3-4000-en is. Éjféltől pedig hajnalig tart a mulatság az afterpartyn. A felhőtlen szórakozás után a fesztiválozók vagy a sátrukban, vagy a Pelso Camping vadonatúj exkluzív mobilházaiban pihenik ki az éjszakát.

 

A rendezvény 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható és évről-évre egyre több gyerek vesz részt az ország legnagyobb kerti buliján!

Elővételes hetijegyek és napijegyek továbbra is kaphatók a Broadway Jegyiroda és a jegy.hu országos hálózatán keresztül!

http://bit.ly/2kW2IJW

http://zorallsorolimpia.hu/jegyvasarlas

 

Vedd meg elővételben a X. jubileumi Sörolimpiára a hetijegyedet és gyere INGYEN az augusztusi 12-ei Zorall Sörolimpia Warm Up koncertre a BARBA NEGRA Trackbe!

 

  1. augusztus 23-26.
  2. Zorall Sörolimpia

ALSÓÖRS – Pelso Camping

 

www.zorallsorolimpia.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.