Xerox Phaser 6280Xerox Phaser 6280

A Xerox Magyarország új, kedvező árú, színes, A4-es lézernyomtatót vezetett be a piacra, amelyet a vállalat elsősorban a költségtudatos kis- és középvállalatoknak ajánl a minőségi színes nyomtatások elvégzéséhez.

 Xerox Phaser 6280Xerox Phaser 6280

A Xerox Magyarország új, kedvező árú, színes, A4-es lézernyomtatót vezetett be a piacra, amelyet a vállalat elsősorban a költségtudatos kis- és középvállalatoknak ajánl a minőségi színes nyomtatások elvégzéséhez.

Az új Xerox gépet azok a cégek tudják leginkább kihasználni, amelyek maguk állítják elő nyomtatott kommunikációs anyagaikat. Bizonyított tény, hogy a színek használata 82 százalékkal növeli az olvasók figyelmét és a visszaidézést1. Továbbá a színes vevőtájékoztatók és egyéb brosúrák akár 80 százalékkal is megnövelhetik az eladásokat2.

A Phaser 6280 25 színes és 30 fekete-fehér oldalt nyomtat percenként. A termék 600 x 600 x 4 dpi-s felbontásával kiváló képminőséget garantál Pantone-hű színekkel és Adobe Postscript 3 megjelenítéssel.

A Xerox energiatakarékos, Emulsion Aggregation High-Grade tonerének köszönhetően az eszköz egy lapra eső festékfogyasztása kevesebb, mint hagyományos festék használata esetén. A Phaser 6280 256 MB memóriával és 400 MHz-es processzorral rendelkezik, havonta 70.000 nyomat előállítására képes, míg az első nyomatot 10 másodpercen belül készíti el. Mindezek jól bizonyítják, hogy a berendezés a bonyolult dokumentumokat is egyszerűen tudja kezeli.

„A Xerox továbbra is cáfolja azt a nézetet, miszerint a minőségi színes nyomtatást csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak. A Phaser 6280-at azoknak a felhasználóknak fejlesztettük ki, akiknek fontos, hogy üzleti előnyre tegyenek szert a színek használatával, legyen szó promóciós, értékesítési vagy egyéb kommunikációs anyagaikról" – mondta Sophie Lillie, a Xerox Magyarország belépő szintű irodai termékeiért felelős üzletágvezető.

A Phaser 6280 segítségével az irodai dolgozók felgyorsíthatják a táblázatot, prezentációt, valamint grafikonokat és diagramokat tartalmazó dokumentumok előállítását. A nyomtató Printing Scout szoftvere a számítógép képernyőjén felugró üzenetben figyelmezteti a felhasználót az esetleg nyomtatással kapcsolatos hibákra. Ezenkívül az eszköz kijelzője mutatja az aktuális festékszintet, így jól követhető, hogy mikor kell tonert cserélni.

A Phaser 6280 tartalmaz egy hagyományos, 250 lapos papírtálcát, amely többféle nyomathordozót kezel, beleértve az etiketteket, a névjegykártyákat és borítékokat. A kiegészítőként kapható nagykapacitású nyomtatópatronnal a felhasználók akár 7.000 fekete-fehér, illetve 5.900 színes oldalt nyomtathatnak ezáltal is visszaszorítva a fajlagos költségeket.

A termék Microsoft Vista-, Mac OS- (10-es és újabb verziók) és Linux-kompatibilis. A Phaser 6280 kétoldalas, illetve hálózati nyomtatásra képes verziója megfelel az Energy Star szabványnak, így használatával csökkenthetjük a hulladéktermelést és az üvegházhatású kibocsátását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük