Immár 18. alkalommal rendezik meg a Regő – Teniszkupát, melynek idén a Tabán Tenisz Center ad otthont. Ismét párosban mérhetik össze tenisztudásukat versenyzők, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei.

 

Immár 18. alkalommal rendezik meg a Regő – Teniszkupát, melynek idén a Tabán Tenisz Center ad otthont. Ismét párosban mérhetik össze tenisztudásukat versenyzők, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei.

 

A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás a szervezők szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez és nem utolsó sorban a szabadidő aktív eltöltéséhez.

 

Nyolc pályán 32 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

 

Idén is a versenyen köszönthetjük többek között Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Gógl Árpád egészségügyi minisztert, Dr. Bárándy Péter ügyvédet, Fazakas Szabolcsot, az Európai Számvevőszék tagja, Rieb Györgyöt, a Mille Motor Kft. ügyvezető igazgatóját, Martos Győző, Nagy Antal, Sallai Sándor volt válogatott futballistákat, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját, Megay Róbertet, a Greenhelp Kft. tanácsadóját,  Hajas László mesterfodrászt, és még sokan másokat.

 

Este az elegáns vacsora és az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legfiatalabb énekesnője, akiről egyelőre nem árultak el többet. Majd a táncé lesz a főszerep, melyhez DJ Radnai szolgáltatja a talpalávalót.

 

A verseny fővédnöke: Kemény Dénes a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, a versenyigazgatói posztot ebben az évben is Markovits László, kétszeres országos bajnok visszavonult magyar hivatásos teniszező, jelenleg a Vasas SC elnöke tölti be.

A versenybíró Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Kiss Orsi (Kisó) lesz.

 

A rendezvény karitatív jellegű, a tombola, valamint a borárverés bevételével a Speciális Labdarúgó válogatott (Értelmi Fogyatékos hölgy labdarúgók) EB szereplését támogatják.

Kiemelt támogatók: Protruck Kft., Porsche Hungária, Industrieplan Kft., BudaPay Kft.

 

2014. május 31.

XVIII. Regő – Teniszkupa

 

www.regokft.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük