Hétfőtől (2014 junius 2.) 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást a Vodafone legújabb Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói, jelentette be a Vodafone Magyarország.

 

Hétfőtől (2014 junius 2.) 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást a Vodafone legújabb Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói, jelentette be a Vodafone Magyarország.

 

A Vodafone Max elindításával a feltöltőkártyás ügyfelek olyan teljesen kontrolálható, az előfizetéses szolgáltatások előnyeit kínáló tarifát választhatnak hétfőtől a Vodafone-nál, amellyel mindenki telefonálhat 0 Ft-os percdíjjal, 2 éves elköteleződés nélkül – mondta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató helyettese.  A Vodafone Max ügyfelek bármikor, a nap bármely szakában díjmentesen hívhatják egymást – emelte ki Alexandre Froment-Curtil.

 

A megújult feltöltőkártyás portfolió a feltöltőkártyás ügyfeleknek is elhozza a 0 Ft-os percdíjat, a feltétel mindössze annyi, hogy mind a hívó, mind a hívott fél aktív Max csomaggal rendelkezzen, azaz a tarifának megfelelő időszaki díj az egyenlegén legyen. Amennyiben ez így van, akkor tárcsázáskor egy különleges dallam jelzi, hogy a hívás díjmentes.

 

A Max csomagok:

A Vodafone korábbi feltöltőkártyás csomagjainak ügyfelei a 1270-es számra küldött díjmentes SMS-sel válthatnak a MAX csomagokra.

 

A Max csomagokban a 0 Ft-os percdíj mellett bármely belföldi hálózatba felhasználható percek vagy SMS-ek vannak, illetve bizonyos csomagban adatmennyiség is található. A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS keret, akkor minden normáldíjas belföldi számra percenként 40 Ft-ért telefonálhat, illetve ennyibe kerül az SMS küldés is. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft.

A MAX csomagok számlázása perc alapú és a csomagokhoz lehet további adat opciókat vásárolni.

 

A Plusz adat opciók:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük